Monday, March 9, 2009

Tuesday Morning...

Pagi2 hari ni, i makan tomyam for breakfast, kedai makan located kat bawah tempat keja jak..., then after makan macam biasa sambung buat keja sikit..(biasa lah boss tak ada, leh buat keja ikut suka2 jak kuang2...opsss..), sekarang dah lunch hour, so ambik masa relax2 sambil minum cereal drink 3 in 1 for lunch...., ngantuk pun ada huaaaaa..(imagine mulut buka besar2 hehe...)..

kawan sama keja, hui ming, makan bubur jak nya..bakal dapat baby kedua tu..dalam post yang sebelum ni, my little buddy ya..the little cute baby boy was her 1st baby..tok lah mummy desmond..

macam banjir jak tomyam yg i makan ni...sedap ya..ngan air limau sekali..peng peng (sejuk2) lagi

this for my lunch...pagi dah makan berat..lunch ala2 kadar jak lah..(salah satu cara mau maintain kan berat badan huhu.....)

dok relax terpandang ku..my CJ7 hahaha, kesian di gantung kat dinding office....(nya nangga (tgk) i minum ya..
oklah untuk kawan2...moga menjalani hari selasa yang best2 huhuhu... (hari tok rasa macam hari isnin jak, ya lah smlm kan cuti...)

3 comments:

Ken Cornellius said...

hehehe.. moga2 hari selasa ni bgs lah..xbrapa sihat ni..huhuuh

Shitsurei shimashita said...

tak pedas ka perut makan tomyam pagi2 wo?
Nestum tu sedap, nak cikit..hehehe
uina, minum limau peng lg, kalau saya mo mengelegak perut wo.

anyway, enjoy ur Tuesday's nite life..lalalala
CJ7 take good care too

Ivy Metaga said...

ivy to ken: jgn lupa makan ubat ya..

ivy to naga: nak nestum, leh2 nanti kirim pakai pos laju aaa..., perut ku kebal jadi tak sakit hehehe...CJ7 siap kirim salam balik lagi..kuang2..