Sunday, March 8, 2009

Ice City...

Today sunday the whole day at home, ingat nak kuar pegi pasar tapi hujan lah plak, dah lah hujan ni on and off jak..jadi apa lagi..tido lah keja we dua..zzzzzzzz...,jadi bila dah bangun..lapar dah perut, so around 5 ptg, i bring kule to this Ice City, tempat ni mmg khas for ais krim jak, tapi ada juga lah makanan yg lain2 macam hotdog dan yg sewaktu dgn nya lah...tempat ni pun not far from my place.....sejuk2 lepas hujan pun bantai juak we dua makan aiskrim hahaha...

This card akan di bagi, jadi tiap kali makan ais krim kena chop.., bila dah cukup syarat makan sampai 10 kali..dapat lah makan free ais krim sekali....


kule macam biasa mesti dia yang tgk menu...hihi...

Sotong goreng and fillet ikan...sedap uihh..kalau my sister Irene visit me, mesti ada order ni..

Yogurt...i makan yang ni..yum yum..

Milk Wine..kule makan yang ni plak..


aaaaaa......lapar dah ni... (sejuk2 makan gak..bantai je lah...)

Anyway... happy sunday buat semua kawan2...esok cuti lah, nak buat ape erk...(..kalau keja nak cuti, tapi bila dah cuti..tak tau plak nak buat apa..waaaaa....)

5 comments:

Shitsurei shimashita said...

Nyum! Nyum! Brrr..sejuknya! Berpatutan tak harganya tu? i like vanila & others flava but less to ceklat. hehehehe!!

Ivy Metaga said...

yup kira berpatutan juga lah..yg i makan tu RM4.80..oh i pun suka vanilla and yum gak hihi..

helena's said...

sedap2,,bile maok belanje cikhel??

Ivy Metaga said...

oh..kalau cikhel datang s'wak, lak kmk belanja ktk hehehe..

ubek said...

10+1 huh...wait until the 10th time you eat the ice cream and the free one is for me k.hehe..