Saturday, March 14, 2009

Work of Art (part 2) = Encik Naga..

Untuk part 2, i telah sekodeng encik naga seperti yang dijanjikan..ha ha ha.. telah ku sekodeng kan semua milik encik naga...oppsss...jangan mare ya encik naga..gurauan semata2 jak.. so encik naga this post kali ni special for u lah dalam edisi my gallery...


ni sebelum proses make-up, touch-up..& top-up (uihh..ada ka tu...)

hasil terakhir...(kalau tak serupa..sikit2 pun ok gak..kuang2..)

lama dok sekodeng..last2 ni juga yang i pilih...
(..sini muka encik naga..ada 3 in 1..senyum, cool, sopan chewwahhh..sorry naga kalau tersasul kuang2...)


Anyway..happy2 weekend untuk teman2...see you dalam edisi seterusnya..yiihaaaaa...



6 comments:

helena's said...

ivy nak juak..pandai u lukis kan,..hehe

Ivy Metaga said...

untuk cikhel yang cute miut ni..yer..tgu ivy datang sekodeng u hihihihi..

fahmi latiff said...

cantiknyer lukisan abg naga ni yer...
ivy yg lukis ker... ?

Ivy Metaga said...

hihi..yer..abg naga pun hensem gak hahahaha..tq fahmi jenguk my blog..leh view art work part 1 juga yer..

Shitsurei shimashita said...

hahahaha.. thanks to God for give the kacak..kita semua kalo tak kacak, pasti menarik. tiada yg tidak kacak or tidak menarik. semua terpulang pada mata, hati dan pikiran kita.. lalalala :p

Ivy Metaga said...

yer..kacak ke tak kacak ke..yg penting the inner beauty kan...kan..kan..