Saturday, March 14, 2009

Saturday Nite...Fever???...

Hari ni memang mengantuk betul kat office huaaaa...(mulut buka besar2 tok hihi....), lepas keja i temankan kule ke bus terminal, beli tiket bus ke miri, dah start cuti 3 weeks..bestnyer diaorg kan..then ke everwin kopitiam (kalau ingat lagi dalam post yang sebelum nya..), macam biasa lah jalan2 cari makan..lebih2 lagi dah weekend..perut dah lapar giler..(uihh..bahasa..)...

kule di kaunter Bus Sungei Merah ekspress...
dia naik bus yang jalan 5.30 pagi tu..sb kul 8.00 a.m banyak yg dah full..
Sotong goreng...first time cuba..mmg sedap..

Lamb chop..RM10 saja..murah kan..

Seven Up Ribena & Laici..
i minum laici..lama dah tak minum tu...uihh sedap sedap...

Chicken chop..RM8 jak..good value kan..

Menu air...macam2 ada...many choices..

Kule...selalu kena candid hehehe..chak!!!...

Yang ni tak candid..ni terhegeh2 kuang2...wajib pose before makan...

Anyway i enjoy my dinner..walaupun keletihan dan mengantuk ku tetap..makan.... sebab lapar dah..yang paling best ada kawan untuk temankan i makan...ya lah best...

2 comments:

helena's said...

aduh tetibe rase mau makan lambchop ne,..

Ivy Metaga said...

ahhh..kalau cam tu tak yah tgu lama2..ambik handbag..jom jalan2 cari makan hehehe...