Wednesday, March 18, 2009

Jom Sekodeng..

Uihh....baca title ya..cam jahat jak ivy ni mau bawa sekodeng2 orang nih....bukan setakat jom jalan2 cari makan, tapi sekali sekala jom jalan2 sekodeng orang leh juak kan..huarghx100 (ketawa paling jahat ni..)....Hari ni awal i bangun, sebab mau ke pasar ada urusan yang mau di buat di post office, macam biasa lah..kalau dah sorang2..naik bus lah..terminal dekat jak dgn tempat keja, tengah dok relax2 tgu bas jalan (uihhh..bas ada kaki ka kui kui...), nampak lah situasi yang di bawah....aahhh..meh sama2 perhatikan pic yang dibawah ni...

Dari belakang cam lelaki jak kan, tengah tekun mau repair apa nama benda ya..screen wiper ka..(apa2 jak lah hihi..), ku perhati betul2...la..makcik rupa ya..terer makcik tu, bukan pakar tu tapi selamba jak dia repair wiper tu....senyum jak i tgk..siap kena sekodeng lagi kuang2..

Lihat lah..hebat kan wanita..around kul 9.30 pagi, i dah masuk office..nasib org kat post office tak ramai...cuaca dah mula nak panas ni..tapi i mmg suka kalau time2 turun pasar, suka tgk ragam org...macam2 ada..tu lah org kata..(sapa kata pun tak tau lah..)..ini warna kehidupan....

2 comments:

fahmi latiff said...

hehehe skodeng ivy je lah..:)

Ivy Metaga said...

ahhh..nanti sekodeng balik wakakaaaa..