Sunday, March 1, 2009

My first post..

What should i start first..macam tak biasa jak hihi..
so testing dulu lah for my first post ni, thanks ken sebab dia dah create this blog for me,
ya macam ken cakap tu.. (she's so happy as i can see la...)..yup im so happy to have my own blog...my profile belum lagi i update..tommorow jak lah..
memang hari ni i rasa pening dan bit tired, sampai kan ken ya ntah how many times tanya me..vy ok ka??..hihi...caring nya ya..oppss..sik boleh puji lebih2 ya..
masa di Tun Jugah sempat juga i shopping sikit..
maybe i tak nak cakap how the day sebab ken dah story sikit....
sampai sini jak lah for tonite..
will post more ya..

14 comments:

Ken Cornellius said...

bah..pande dah nya post..gud2..xsia2 me turun ilmu..hehehe

Shitsurei shimashita said...

keep on blogging yo! sure si ken leh ajar byk ttg blogging.

May God Bless U!

Ken Cornellius said...

u've been tagged..hehehe..

Ivy Metaga said...

ken kelak2 mek jawap tagged ya oh hihi...
pande tapi gik bingung2 hahaha...trima kasi banyak2 for ilmu2 ni..ermm..masi banyak mau di belajar ni..jadi mau rajin2 tangan mek gatal2 click sia sitok hehehe...
thanks so muchhh..

Ivy Metaga said...

auk shitsurei shimashita..mmg me akan minta tunjuk ajar dari ken ya..
tunjuk ajar dari you boleh juga ka??hehehe..

Anonymous said...

I found this site using [url=http://google.com]google.com[/url] And i want to thank you for your work. You have done really very good site. Great work, great site! Thank you!

Sorry for offtopic

Anonymous said...

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!

Anonymous said...

[url=http://conservativethoughts.us/joomla/news_nova.php]Low Price Cialis[/url]

Anonymous said...

ХРЮ!!! ;-P

[img]http://www.iphones.ru/wp-content/uploads/2008/11/superpig-01.png[/img]

Anonymous said...

a front seat auction buy car from government price suv truck van wholesale suzuki sv650 maintenance kevin spacey mini 6000 car charger dell inspiron

Anonymous said...

[url=][/url]

Anonymous said...

44868.....57588

Anonymous said...

In the seventh heaven New Year[url=http://pavuyume.tripod.com/] one! :)

Anonymous said...

Helo ! Forex - Работа на дому чашкой кофе получают удовольствие от работы получатьприбыль, достаточно зарегистрироваться forex [url=http://foxfox.ifxworld.com/]forex[/url]