Thursday, March 5, 2009

Work of Art....

Today i nak post tentang satu hobby bila time boring2 hihi..masa boring2 yang tahap melampau, i memang suka melukis, dari kecik suka conteng buku2, kalau boleh semua buku2 sekolah mesti ada aja lukisan kat belakang hehehe..that why my mum selalu bising..my mum was a teacher, jadi my mum selalu check buku2 latihan i ni...



Right: I draw my own pic...sama ke??hihi..















Left:My 2nd brother, kelly with fiancee, Herin..
(tak tau lah..sama ke tak muka hihi...)



Below: Ni my Boss family, Mr.Tan...sorry bos siap publish your family here hihi..(yang happy nya my bos siap frame dan gantung lagi d office..promote hehe..)

yang kat atas ni semua i lukis last year, i have few collections tapi kat rumah di kuching, ni je yang ada di sibu..jadi my dear friends ok ke tak lukisan yg i draw ni...

5 comments:

Ken Cornellius said...

finally..hehehe.. nice picture.. mau jual ka?hahah

Ivy Metaga said...

hahaha..sik jual kuang2..tapi mun mau leh juak haha..sik ada lah..saja jak sekadar hobi d kala boring tahap gaban hihi..

Shitsurei shimashita said...

ti leh lukis muka saya k..waduh! kok ya ada bakat, bisa bikin untung gitu..

gaban? my blog address b4 this. lalalala!

Shitsurei shimashita said...

kalo saya promo mo tak?

saya suka jd promoter..

Ivy Metaga said...

hahaha..really gaban address blog u dulu ka hihi..ni baru tahap gaban..kalau tahap dragonball tak tau lagi lah waaa...
sure will try to draw you..si ken ya ada juak request hihi..
nanti kalau gambar yg i lukis utk u dua ken ya kacak (mun d sarawak maksud cantik lah tu..)..leh promote yer kuang2