Sunday, March 22, 2009

Terlebih Suda..

Hari ni dok rumah jak, tak da kuar p mana2..biasanya kalau sunday masa untuk relax dan paling best bole ZZZZZzzzzzzz...puas2, pagi2 cam biasa mesti jalan2 cari makan, makan nasi lemak.. kat everwin kopitiam, sebab dekat jak tempat makan ni, pagi2 lagi dah full house tempat nih....sebab dah lapar sangat..lihat betapa banyak nya i makan huhu...

Nasi Lemak
tapi sambal nya ok jak lah, tak pedas tu lerrr, sebab i suka makan pedas2....
kasi markah 2 out of 5...(siap ada mark lagi..)

1..2..3..cheeseee....ambik gambar sendiri nih..ari ni dah pakai t-shirt yg kena beli ari tu....kan dah cakap nak pakai bila p tgk konsert (mana ada konsert pun kui kui..)....tapi tup tup..pakai pegi makan nasi lemak jak lah..kuang2..

cantik tak baldi mop nih..ari ni petang2 dalam jam 5....i sapu dan mop seluruh ruang rumah.... adehhh....sakit dah pinggang ni..lama dah tak sapu rumah..(uppsss..kantoi..), kalau kat rumah family di kuching habis mumy bising2 kalau tak sapu rumah dalam sehari..nasib tinggal sorang2.. suka2 jak bila mau sapu hihi..

Buktinya..see..berkilat wo..lantai rumah nih..siap bling2 lagi (terlebih suda..)

7 comments:

Ms Tikot's said...

Nasi Lemak eh... Nyams, lmk kmk x mkn nasi lemak. huhu..

khairul onggon said...

So, toklah Ive yg dipadah Naga my coleague... Ivy.. nice to meet you.. Kelak iboh lupak lukis gambar kmk k...

Ivy Metaga said...

ivy to ms tikot: mun cam ya jum2 makan nasi lemak..


ivy to khairul: nice to meet you too khairul..auk lak2 mek sekodeng ktk oh..tgu jak ha ha ha (shin chan ketawa..)

fahmi latiff said...

hehehe.. kILAT LANTAI Tu

Rajin nyer ivy..:)

Ivy Metaga said...

ivy to fahmi:yer sampaikan lalat mau landing pun tak dapat sebab licin ha ha ha..

Shitsurei shimashita said...

i like nasi lemak..
inilah kerjasama yg baik..i kemas u mop :)

Ivy Metaga said...

naga like nasi lemak..ivy like nasi lemak too..wah wah wah..tapi semestinya yg pedas2..
ya ya..bole buat team CUCI..cam filem arahan hans isac tu ha ha ha..