Friday, March 20, 2009

Work of Art (part 4) = Mr. Fahmi

Dalam my gallery kali ni, i telah sekodeng encik Fahmilatiff [klik sini untuk si jejaka tampan..]



Pilih pic ni sebab kat sini fahmi senyum manis jak..uihh..siap ada blogspot address lagi.. kalau nak ada minda yang lebih meluas..sila2 lah lawati encik fahmi kita ni yer..untuk fahmi ceria2 selalu..yiihhaaaa..

4 comments:

Kelebar Malam said...

terrer juak ktk dero potret ya..mok lah kmk nyuroh ktk dero gambar kmk lak...

caturist said...

Hemsem Fahmi Minda Jutawan tuh... bilela agaknya Ivy nak skodeng saya pulak... kekeke

fahmi latiff said...

kabommmmm...
wahhhh... ivy.... terima kasih... :)
tak sangka ivy buat ek.... sorry la semalam fahmi dpt call ada orang nak jumpa nak bg bisnes nanti fahmi kongsikan kat blog fahmi...
heheheh... cantik la gambar ni... tq ivy

Ivy Metaga said...

ivy to kelebar: auk lak mek sekodeng ktk oh..pas ya dero ktk kui kui...tguuu..

ivy to caturist: yer sekarang dalam proses nak sekodeng lah ni kah kah..(ketawa org jahat control ayu nih..la la la)..

ivy to fahmi : u welcome..wah..tak sabar nak tgk bisnes apa tu...(ni suara org kepo (penyibuk)..kuang2..