Saturday, March 14, 2009

kok..kok..kok....bangun..

Hari ni kule pulang miri...tepat jam 4.30 pagi kami dua dah bangun..mata mengantuk tul.. cuci muka jak lah, then temankan kule ke bus terminal around kul 5.00 pagi dari rumah, tak jauh lah sebab dekat jak dengan tempat i tinggal, nasib hari tak hujan..kesian juga kule tu masih keletihan lagi lepas ikut 4 hari camping dalam hutan huhu...program "Membina Insan Guru"..

Bas yang kule naik...jalan 5.30am...
"tak abis2 candid jak ehhh"...(muka gik mau tido tok hehe..)
Lepas pulang dari terminal, i post this sebab esok mesti bangun lambat ni kuang2..hari minggu bah...ok mau sambung ZZZzzzz..dulu..happy sunday!!!!....

4 comments:

Ken Cornellius said...

o tedah kule..huhuhu.. u pun msti tired juak neng..get some rest aite..

Ivy Metaga said...

auk..mmg mau rest puas2 hehehe...

Shitsurei shimashita said...

Dear ivy, please send my regards to kule. wish her good luck and all the best

Ivy Metaga said...

wokey..akan di send kan buat bakal cikgu kule..