Tuesday, March 10, 2009

Bangun pagi...cari makan...cari makan..

Hari ni macam biasa, pagi2 mesti cari makan...(..kalau tak makan bukan ivy nama nya tu...kuang2...), breakfast di 1o1 Cafe, kalau masi ingat dalam post sebelum ni, tempat yang sama i dengan kule makan lamb chop tu....yang best tempat ni memang sejuk jak rasa walaupun tak da aircond, 100% fresh air...

i minum wheat grass..uihhh sedap..

ni nasi lemak special...
(pertama kali cuba their menu ni..boleh tahan juga lah...tapi kalau sambal tu pedas lagi..lebih best...me suka makan pedas2..)

my little buddy makan half-boiled egg...

"aaa arhhhhh..lapar lah..."

manja dengan mumy nya...(i bila lagi mau ada baby ni hihi...kuang2..)

"ambik my pic mau bayar 10 sen wokey...hehe"
Lepas makan, sambung kerja cam biasa, around 11 am, ada bawa my little buddy kuar temankan i pegi bank-in duit company, dekat jak bank UOB tu next building jak, pas bank-in bawa dia jalan2 kejap, then pulang office...now lunch hour ni..rasa2 nya tak makan lah...masih kenyang huhu...buat teman2 selamat menjamu selera yer...lunch hour dah...makan!!!makan!!!makan!!!..

4 comments:

helena's said...

air hijau tu best la ivy..nak2!!

Ivy Metaga said...

memamg best..uihhh...tapi kalau campur nagn susu lagi ummpphh..hihi

Shitsurei shimashita said...

x penah rasa kalo dgn susu ti nak try lah. Nasi lemak my favret too..sambal lebih k.

Ivy Metaga said...

ahhh..kalau tak pernah adalah di galak kan..untuk naga mencuba nya hihi...(ala2 promote lah ni..), uihh..betul cakap u naga..sambal mau lebih dan semestinya pedas kaw2..tak gitu naga..