Sunday, March 29, 2009

Hen Hok Hek


Semalam I di ketawa kan oleh seorang teman yang jahat..(teda lah dia jahat..dia baik...)..ya lah tengah sembang2 dengan dia, nak juga belajar bahasa orang kan, macam biasa lah kalau nak belajar bahasa orang lain mesti nak tau..macam mana cakap how are you....saya sayang kamu...
jadi teman I ni cakap hen hok hek...(tu yang I dengar...)..I apa lagi dengan semangat nak try sebut..hen hok hek..dia dengan jahat nya ketawa kuat2 hahahaha..(eiii..mmg kejam suara dia gelak masa tu..seronok lah tu gelak2 kan orang huhu...)..I cakap betul lah kan..tapi dia gelak dan gelak lagi..dia cakap macam bunyi orang cakap dalam hidung...nasib cakap dalam telefon..kalau depan mata dah lama kena flying kick dan tembakan dragon ball....(mana ada pandai pun kuang2..)
sebenarnya bukan hen hok hek...tapi enn houk hek...bermaksud saya sayang kamu.. huhu..tu lah nak belajar bahasa orang tapi kena gelak...waaaaa...
p/s:bila sebut hen hok hek tu kan.. cam teda feeling jak ha ha ha..(shin chan ketawa..)

4 comments:

~Cinta Cukulet~ said...

hok hok hok hek (maksud? ketawa sama dia hahaha)

Ivy Metaga said...

cintacukulet
hahaha...hek hek hok hek..(maksud..ketawa jahat sama2)

~me memory land~ said...

teringat me masa d miri dolok..slalu minta ajar blaja bahasa lunbawang..hujung2 belajar bahasa tak betul plak..kurangasam tol dorang..hahaha..am kelik ko...

Ivy Metaga said...

Hahaha..bole tahan jak ktk julie..tau am kelik ko ya hehehe...lain kali mun sidak ajar padah jak am kelik ko..atau kasi zashhh sekali kui kui..