Wednesday, March 11, 2009

Kena buli....

Hah sapa kena buli ni....ivy kena buli ka?.....ala my CJ7 kena buli lah hari ni hehehe...(saje je wat suspen..), tapi bila tengok kes buli di sekolah baru2 ni macam yang disiarkan kat program 360 Tv3 tu...eii..kasihan lah, geram pun ada..apa nak jadi ngan budak2 sekarang ni...nasib baik lah selama i masuk sekolah tak pernah kena buli...

".......##$%%&*&%#@^!!!!... "
(..ntah apa di cakapnya... i lupa ajar CJ7 cakap english ngan melayu laa.....)

siap bawah kerusi digantung nya si CJ7...huhu..


gggrrr...ganas tak ganas....
(ni lah tukang buli nya..hahahaha...my lovely little buddy..)

Anyway...moga ceria-ceria selalu buat teman2...post ni khas untuk mengukir senyuman di wajah kalian...peace..

7 comments:

Ken Cornellius said...

o tedah alu kenak buli nya..huhuh

Ivy Metaga said...

hahaha..ya lah..sik dapat ku tolong sebab ku lebih sayangkan pembulinya hehehe...

Shitsurei shimashita said...

takut tgk budak2 skrg punya buli/ragging skill..cam wrestling pun ada )pay per view(

AmirFX said...

Bahaya juak kes buli kinek tuk owhh... Patung pun kenak buli juak....

Ivy Metaga said...

ivy to naga: ya lah budak2 sekarang kecik2 dah ada skill2 kejam huhu...


ivy to amirfx: ya lah..kesian ohhh..nangga budak yang di buli kat mukah ya..

helena's said...

ces ivy kesian cj7 tu...kekeke

Ivy Metaga said...

yer..cian dier..tapi mst senyum dah ni kan kan...kui kui..