Tuesday, March 17, 2009

Food for the Day...

Kalau tak post tentang makan, macam rasa tak lengkap jak hari ku...uihhh...macam biasa jom jalan2 cari makan bersama ivy yer..so ni lah breakfast dan dinner sekali untuk hari ni.. pagi i breakfast di kedai makan bawah tempat keja jak..dinner macam biasa ke Everwin Kopitiam.. (sorang2 pegi makan sana..huhu..lapar sangat da...)

BREAKFAST
Laksa..my friend, hui ming makan ni

Bubur Fishball..i makan..sedap2..

Bubur kacang hijau
(mak mentua kawan i yang buat)
jgn hairan ah..nape air je banyak, sebab i nak minum air kacang hijau je..sedap..rasa sejuk jak..
DINNER
Chicken Chop Mee
Ari tu i makan fish fillet mee..this from the same food stall

Bandung Jagung..

4 comments:

Kelebar Malam said...

nak order semua...uiwihhh...sedap nyerrrr... meleleh air liur nih...

Ivy Metaga said...

hihi..nanti p jalan2 cari makan sama ivy yer..
cari makan yg sedap2..

Shitsurei shimashita said...

bandung jagung tu best yer tp sayang kena pantang ice lah skrg..huhuhukk

Ivy Metaga said...

naga kalau dah sihat sepenuh nya nanti, kita p terjah semua kedai aiskrim yer...