Monday, March 9, 2009

Duit..duit dimana kau duit...

Mesti hairan punya lah gempak title post tok, saja jak mau polah (buat) suspen sikit..ni satu collection lagi...duit kertas..tapi tak banyak lah..ni je yang ada.., ni kira bukan hobby lah, sebab ada kawan yang buat collection..siap kasi beberapa keping, jadi simpan lah..mana tau..macam yg i cakap sebelum ni..(leh buat duit kuang2...)

kalau banyak lagi kan best huhu...

Ada juga simpan duit lama ringgit malaysia ya..tapi tak banyak gak.....ada rm5, rm10, rm1, rm2(..sekarang kan dah jarang tgk di pasaran chewwahhh..)
Bila cakap pasal duit tok, terus teringat lagu Gila Judi...nyanyian Dato M Daud Kilau ya....."satu ringgit...dua ringgit....la la la..."

2 comments:

Shitsurei shimashita said...

dan juga lagu Salih Yacob- gali lubang tutup lubang lalalalala

Ivy Metaga said...

hahaha...ya lah kan..