Thursday, March 5, 2009

Virtual Villagers: The Lost Children

Ni i nak intro about this games, memang best main ni, tapi kena ada kesabaran...till now i have played this games for 683 hours..wah..kalau boring2 tu hah boleh main ni, sambil online pun boleh layan games ni sekali...setakat ni i dah wujud kan more then 100 people org2 kampung hihi..making more babies...kira games ni kena jaga orang2 kampung sendiri la.....my tribes known as Lobo Tribe..


sorry..blurr sikit picture ni hihi...

jadi kalau nak tengok kemajuan your villagers kena kumpul points to buy new technology...jadi the more points the better..so cuba lah main yer...sure best and enjoy..

2 comments:

Ken Cornellius said...

balik kuching make sure bawa CD nya k..me pun mok main..hehehe.. suk nangga cdak ari ya..hehehe

Ivy Metaga said...

auk mek akan bawa ya..lak ktk gik main..
polah baby banyak2 hahaha..