Monday, March 9, 2009

Help..Help...

Ha ha ha..(ala2 shin chan ketawa..), saja buat title macam tu (apa hal hari ni buat title yg suspen2 jak tok oh....), hari ni kan cuti jadi tak tau lah nak buat apa, pagi pergi breakfast dengan kule, after breakfast around 11 kule dah pulang, this saturday she will come visiting me again..., jadi petang2 i online sambil tengok drama jelita..(suke tgk agnes monica...love her Matahari song..), dok2 buat N3..(bak kata si ken..), apa lagi me..makan2 snek....(hidup ivy tok sik lari dari makanan kuang2...)

nampak sedap ka...

tengah buat N3...snek sentiasa menemani ku...adeh feeling plak..
Cuti2 memang lah best, tapi kalau tak tau mau buat apa..boring plak..hihi..nak kuar pun malas adeh...dalam jam 4 lebih..hujan turun da..siap lari2 lagi angkat kain baju dari jemuran hihi...,
anyway happy holiday buat kawan2 lah...

6 comments:

Ken Cornellius said...

nang best nya makan ajak..sak bdn nya cam me juak..hahahhaa

Shitsurei shimashita said...

ivy..angkat hujan jemuran dah turun...

makan kita slagi boleh krana dah sakit xleh makan ...leh ka gitu??

Ivy Metaga said...

ivy to ken: hahaha..auk lah mau kejar ktk tok eh, lak mau tgk sapa paling "sihat"...kuang2

Ivy Metaga said...

ivy to naga: betul2 cakap naga ni, makan selagi boleh, hidup mesti makan hehehe..

helena's said...

makan sik ajak ivy,,

Ivy Metaga said...

auk lah lain lain kali ajak cikhel sekali join hihi..lak makin sihat2 ..