Friday, March 6, 2009

At Last.....my door,,,

Thanks god at last my door grill dah kena pasang..lega hati i, yerlah after kejadian curi tu, mmg hati tak senang jak duduk dalam rumah..so today mmg rasa happy..see my new door grill...: ), kena pasang around pukul 2 ptg... (i stay at upper floor of shoplot..menyewa di sini..), kira baru juga stay here..dah masuk 4 months..dulu tempat yang i sewa pun tak jauh gak dari this new place..tapi tempat lama ada grill pintu..tu tak pernah kena kejadian curi..hmmm..

oh i pun ada sesuatu yang menarik ni, masa i dgn my cousin kule d Everwin Supermarket, I saw this notice yang di lekat di dinding dalam supermarket tu (..PERHATIAN: SESIAPA YANG MENCURI AKAN DI HANTAR KE BALAI POLIS...)..i rasa patut awal2 dah i simpan notice cam ni depan pintu rumah i kan hehehe...senyum jak me baca, bunyi cam lucu jak tapi mmg betul pun ermm..

ok lah..now i kena hati2 je di masa2 akan datang..huhu

2 comments:

Ken Cornellius said...

hehehe.. polah cgek cmya lekat diluar rumah neng..hehehe.. sak cdak tkut nangga..kuang2..

Ivy Metaga said...

hahaha..mena ya padah ko ken, terlambat lekat notis cam ya eh..harus mau polah font nya besar gik..