Sunday, March 8, 2009

Makan lagi..yiihaaa...

Apa???...makan lagi hihi...yup around pukul 8.30pm, me and kule kuar cari makan lagi, this place known as everwin kopitiam (open for 24 hour...), jadi tak yah risau kalau lapar tgh2 malam ke....awal2 pagi ke..datang lah ke sini....dalam mmg banyak macam2 stall makan..ada western, nasi lemak, seafood dan macam2 lah...(ala2 astro....macam-macam ada...)..we makan rojak and mi kampua....

tempat ni mmg selalu full house gak tiap2 malam...

senyum si gadis yang kuat makan huuaaaaa....jgn jeles..

1 2 3...cheeseeee....

Rojak...ok jak lah rasanya....
Hari ni memang aktiviti i ialah cari makan jak...rasa-rasanya kan kalau i buat program cari-cari makan boleh sik hihi....

4 comments:

Ken Cornellius said...

kuat makan duhal nya tok..eheheheh..

Ivy Metaga said...

hihi..kuat makan...lain kali kuar masa mek sihat..kuat mek makan hahaha...best sik geng ngan org kuat makan tok..

Shitsurei shimashita said...

i like rojak tp tu rojak apa yer? pedas tak? saya suka pedas wo!

cerianya tempat makan tu, bersih. Take 5 b4 6s k.

Ivy Metaga said...

rojak ni ada simpan cucur, sebab tu ada berminyak sikit..taste ok jak lah tapi kalau yang tak ada minyak better lagi..nak cuba taste malam tu..ok lah..
oh i pun suka makan pedas2 hehehe...yg kaw2 lagi best..yup so far mmg bersih dan ceria tmpt mkn tu..