Thursday, March 12, 2009

Minum Fibre...

Adeh..pagi2 i kena minum fibre, Fibro Vege Plus (mixed vegetable powder drink)..ni boss siap suruh minum lagi..nak try product baru..tgk kesan macam mana..fibre ni bagus untuk sistem2 perut dan pembuangan dalam badan..hehehe... sapa2 ada masalah susah ke tandas..rajin2 lah minum fibre yer kuang2....then macam biasa lah pagi2 kena cari makan.. jom jalan2 cari makan bersama ivy...
rasa mmg ok tapi kalau hari2 minum mesti rasa nak uuwweekkk..
I love Barley
..suka minum barley panas2..kan bantu buang panas badan..tak ke gitu..
laksa sarawak
hari ni baru cuba menu kat 1o1 cafe..boleh tahan lah..yum yum..
Hari ni macam biasa, keja semalam di sambung lagi....dah lunch hour ni..apa lagi..cari makan wo.. la la la...

4 comments:

AmirFX said...

Sedap nya laksa ya... nyum2...

Ivy Metaga said...

auk..sedap sampai menjilat jari hehe...

Ken Cornellius said...

make sure u bring me there when i come to sibu..hehehe

Ivy Metaga said...

as you wish...sure sure..sampai tak larat mau bangun dari kerusi makan lak ha ha ha...