Wednesday, March 11, 2009

Work of Art (part 1) = Ken Caynie...

Hari ni petang2 tak ada keja nak buat, so i lukiskan muka si ken hehehe..ambik masa 1 hour plus untuk lukis ni...mesti si ken hairan, dari mana ivy ni ambik pic dia ni..kuang2,..( i kan suka sekodeng orang hahaha...)..pas ni dalam part 2, kita tengok muka sapa lagi kena ivy sekodeng yihhhaaaaa....

i pilih pic yang ni sebab kat sini muka si ken macam budak jahat kuang2..jangan mare.

So, ken this picture was special for you, dah di request harus di tunaikan, untuk encik naga..jaga2 lepas ni i skodeng u huarrhh huarrhh..(ketawa orang jahat....)

5 comments:

Shitsurei shimashita said...

makasih ivy coz sudi skodeng i, hehehehehe terlebih suda..i waiting for you..lalalala

Shitsurei shimashita said...

memang smart ken ni..apatah lagi dgn sentuhan maut ivy..Ivy leh lah nanti buat jualan amal bila jd cikgu nanti.

Ivy Metaga said...

baik2 naga, skodeng i bukan alang2 ni ha ha ha (shin chan ketawa..).

moga masin lah wahai mulut mu naga..agar ku benar2 jadi cikgu..(uihh..bahasa..)...

Ken Cornellius said...

aduh.terharu nya me neng..huhuh.. tercapai juak potret me..hehehe

Ivy Metaga said...

welcome..untuk kawan ya..