Tuesday, March 24, 2009

Bowling & "Bendera Jepun"

After few days tak jumpa my little buddy, akhirnya bertemu juga hari ni, sebab mumy dia ambik cuti 2 hari...last week my boss ada jadi tak leh bawa dia datang main2 kat office, macam biasa..pagi2 dah jalan2 cari makan, makan mi jak untuk breakfast, tak berapa selera nak makan sebab kena "bendera jepun"..(tiap2 bulan mst ppuan kena sekali... adehh..) ..around 11.. bawa my little buddy jalan ke supermarket tak jauh dari tempat keja...lama tak bawa dia pegi main, I gagah kan diri ni demi kekasih kecil ku ini..(...wah wah.. terlebih suda....walaupun badan rasa lemah jak jalan jak lah...kesian tgk dia minta bawa dia pegi jalan2.. )


"..yeye..jalan2 cari makan..oppsss..salah2..jalan2 pegi main.."

"pon..pon..pon..semua keta tepi2 lar...wa mau pulang ruma.."

"..Wish I can have doraemon red nose hmmm.."

"..Mau main bowling yehhh.."

Cantik ta susunan nya...siap warna-warni lagi..

Masa buat entry ni, my little buddy dah pulang, nasib pulang hehe..nanti tak dapat layan dia lah, perut ni pun mula rasa kurang selesa dah huhu...(i ni kalau kena "bendera jepun" ni teruk..nasib hari ni ok jak..kadang2 tu kena ambik cuti sakit sehari macam last month, awal2 pagi tadi around kul 4 pagi dah terbangun sebab perut dah tak selesa..nasib dah makan ubat..dapat tido balik... pas buat post ni I nak rehat2 dah, nak buat keja pun tak dapat lah waaaaaa.... buat teman-teman..moga ceria2 di hari yang indah ni..(indah ka kui kui...)..

4 comments:

fahmi latiff said...

comelnyer... namanyer apa?

Shitsurei shimashita said...

my little budy kasi hentam itu dolaemon..hiyapp!! jgn noty2 k.

Shitsurei shimashita said...

selamat petang dan selamat menjamu selera..ni opiz smua kenyang & ngantuk makan ayam penyet..

Ivy Metaga said...

ivy to fahmi: nama nya desmond ling hock kong, baby boy kawan sama keja..(his mumy)..

ivy to naga:naga tau..bukan doraemon di hentam nya, tapi bowling tu..habis d pijak2 hahaha..lupa ambik gambar kemusnahan tu...
wah..wah..ayam penyet yer..kelupis nya mana hehe..