Sunday, March 1, 2009

Intro..

Today kepala masih pening lagi huhu..jadi tengah rehat2 i pikir for the next post..so untuk second post ni, i nak intro sikit lah about me and my famliy. My dad is Lun Bawang from Lawas and my mum is Bidayuh from Kuching..(is very interesting story how they met....nanti2 i akan story kan lah..), i have 3 brothers and a younger sister. Kenny, Kelly, ME, Eric and Irene Bulan..see simple2 jak kan nama kami adik-beradik.My mum cakap senang eja dan tulis hahaha..my mum betul juga tu..maybe next time pun i nak bagi nama anak2 simple2 je like us.. I was born in Lawas dan menetap d sana sampai tahun 1994, masa tu baru habis darjah 6, then at the end of 1994, we moved to Kuching dan menetap d sini sampai lah sekarang. My eldest brother Kenny dah kawin and 2nd brother kelly getting married soon..next year..brother Eric masih study at INSTEP Institute for one year, this coming June he will start practical, my youngest sister Irene masih study lagi..tengah dup dup..mau SPM lah tu this year..jadi ni lah serba sikit about my family..will intro and story lebih2 lagi lain kali hehehe...

2 comments:

Ken Cornellius said...

heheheh.. Ivy tok xda kena mengena dgn ku..xda pertalian darah.. Kenny ya abg nya..heheheh.. si ken tok kwn nya..hahahaha

Ivy Metaga said...

auk lah ya kan..lupa eh lak confuse org hihi