Tuesday, March 17, 2009

Work of Art (part 3) = Cik Helena

At last, i pilih cikhel [klik sini untuk si comel]..yang comel..cute miut dalam my gallery kali ni ..telah ku sekodengkan blog cikhel dari first post lagi.. wahhh..habis ku baca blog yang di post cikhel.......untuk cikhel moga ceria2 selalu yer..



Dok lama ku sekodeng2, i pilih pic yang ni sebab kat sini cik hel kite..vogue gitu.. vogue and the vass....uihh..(tapi perasan tak muka cikhel ada iras2..artis nadia dari akademi fantasia yang last year tu...kan kan..rambut jak tak sama hihi..)
keep on smiling cikhel....

10 comments:

Shitsurei shimashita said...

ooo, ni rupanya cik hel kita dari dekat, kacak dia ni..ala2 artis gitu..tul lah da iras2 nadia. syabas Ivy, i like ur work. Keep it up k. cheers

fahmi latiff said...

comelnyer cik helena...
bila lak nak buatkan fahmi punya...

Ivy Metaga said...

ivy to naga: tq tq naga..appreciate support from u dan teman2...

ivy to fahmi: fahmi tgu jak ivy datang sekodeng yer..huargh huarghh (ketawa org jahat ni..)

caturist said...

Ivy.. apakata kalu saya 'kaler'kan lukisan awak.. apakata Ivy...

Ivy Metaga said...

nak..nak..nak..bole kalerkan semua tak hihi..
muka si ken, encik naga dan cik helena ni..
wahh best best...happy ni..(imagine ivy lompat2 katak hehe..)

Ms Tikot's said...

Cute....

Ivy Metaga said...

mmg comel..

helena's said...

sory..baru pasan,.ivy!!thanks!!!cantik sgt!!suke sgt!!sgt suke!hehe tenkiu..nt nak post..hehe

vidadarisakura said...

nadia out!


ko lagi cantik.


haha

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

cAantekkkk nye sis hel :)