Thursday, March 19, 2009

Happy Birthday Sis Herin..

18/3/2009 genap lah umur bakal kakak ipar i yang bernama Herin tu 27 tahun...semalam i ada sms wish happy birthday kat dia..disini i nak doakan agar sis herin sentiasa happy2, ceria2 dan tabah dalam menempuhi apa saja dugaan dan cabaran..bakal kakak ipar i ni memang peramah org nya, humble lagi tu..paling best sis herin ni cool orangnya...(i kena post lagi pic kat atas tu..sebab dalam laptop i tak da lah muka sis herin..semua dalam cd..tertinggal kat kuching.. waaa..)

1 comment:

fahmi latiff said...

happy birthday sis herin... :)