Monday, March 30, 2009

A Month


Esok dah nak April Fool (sapa yang jahat tu meh sama2 kacau anak orang nak..ha ha ha..)...I rasa dah masuk sebulan I conteng2 kat blog ni =p, jadi I nak ambik kesempatan ni untuk ucapkan THANK YOU x 1000 so much untuk kawan2 serta teman2 blogger yang comel2 dan sihat2 cam baby milo...silent reader ke, yang ronda2, yang singgah2, yang tersesat ke..(kalau sesat datang balik yer kui kui..) kat blog yang tak seberapa ni....THANK YOU x 2000 untuk comment2 anda, meluangkan masa untuk membaca coretan I...(sapa rajin tu..nanti hari2 I terjah u all..=p)
Jom kita together-gether...to care, to share, to write, to conteng2, to kepo2 (sibuk2)..

I love you ALL and nah..BIG HUGS untuk semua....

p/s: My friend Simon tq baca my blog hari2..buat lah selalu sampai ke tua ha ha ha..(evil laugh)

10 comments:

~Cinta Cukulet~ said...

wah..dah sebulan...tahniah2...(lupa esok april fool huhuhu)

Ivy Metaga said...

cinta cukulet:
ye ye dah sebulan..mana..mana.mana..coklat sy..=p

Anis Hayati said...

ohhh.. dah sebulan ye
tahniah2...

Kelebar Malam said...

tahniah krn dah jd blogger for one month and hope u'll continue blogging all the way..keep up blogging..blogging is good for ur health..heee...

Ivy Metaga said...

Anis:
tq tq..ya dah sebulan mengandung hahaha...main2 jak ni..=)

kelebar:
tq tq dan tq lagi..yer bagus utk kesihatan..mari kita sama2 post blog sambil minum milo..=p

~me memory land~ said...

hapie anniversary sis..eh..hapie 1 month ol as a blogger..hehehe

Ivy Metaga said...

julie:
tq tq tq...jom kita sama2 majukan diri..memblogkan diri demi malaysia tercinta..(apa yg ku merepek ni hahaha)..

::cik kikiLaLa:: said...

the pic of those meal...make me feel hungry la..hihi

Ivy Metaga said...

cik kikilala:
alooo..tq singgah sini..wokey..we go together2 makan hehe..

helena's said...

hepi anniversary..semoge bertambah cun..pulak..hehe