Friday, March 6, 2009

My Little Buddy...

Kenal kan my sweet dear little buddy..Desmond Ling Hock Kong..i call him DiDi..mmg baby boy yg cute dan bertenaga hehe..(kalau mumy dia bawa dia datang office..mmg letih melayan tapi tak rasa jemu juga melayani baby boy ni..), last 18/01/2009..he turn 2 years dah..tapi petah bercakap sampai tak terlayan aiyooo...

We having good time together at office today..see how happy he was..yang best dia temankan i pegi fotostat my sijil2 yang kena hantar esok..dah lah panas kat luar..tapi he enjoy kalau bawa jalan2..

"... do i look so cute here??...pleaseee do say i was.."

"... Im Big boy yearrrrhhhh..puts your hand ups.. yeah!!..."

"....ok ok that enough for the day..im too tired to entertain fuhhh......"

2 comments:

Ken Cornellius said...

wah..so cute dat boy ho..hehehehe

Ivy Metaga said...

comel kan nya ya..mun nangga gelagat nya lagi comel..lebih2 lagi ragam baby boy ya dgn mak nya sekali..riuh ajak office ya..