Friday, March 20, 2009

T-shirt and Yummy..

Hari ni mengantuk sikit plak, buat post ni pun dah lewat petang ni, curi2 masa rehat kejap sakit belakang dok lama2 adehh..macam biasa lah mesti cari makan..pagi tadi i makan mi kari lembu..

Mi kari lembu
yum yum sedap2..tapi i tukar mi kuning dengan mihun..
(mihun kurang mengemukkan dari mi kuning kan kan...sorry yer kalau fakta salah hehe..)
Sister Collection Shop
Lepas makan i dgn hui ming sempat lah masuk kedai baju ni, located bawah tempat keja jak, jadi kalau ada new arrival..mmg ada masuk tengok..(..ppuan bah pantang tgk baju2 baru hihi..), hasilnya......i beli 2 t-shirt jak, simple and nice.....suka tgk design nya.....jarang juga ada koleksi2 t-shirt ni....tapi memang suka t-shirt yang ada design yang simple, nice and most important... comfortable..
Suka ayat dgn pic kat t-shirt ni "Music Is Medicine For The Soul"
jarang ada koleksi baju cam ni, tapi takpe lah lain kali tgk konsert pakai ni hahaha...

I like this one..sebab rama2 dan design yang comel..(comel cam org nya juak oh kuang2)... macam rupa batik pun ada..

Esok dah sabtu, keja juga lah waaaa..., anyway nak ucapkan happy2 weekend buat teman2 semua....

6 comments:

caturist said...

Yg lain saya tak peduli. Mee kari tu... hadussss.. meleleh air liur!

Happy weekend!

Ivy Metaga said...

happy weekend to u too..hehe..jom makan curry..

Ms Tikot's said...

Kat cney kedei ya? Baju butterfly... Cute.

Ivy Metaga said...

kedai ni kat sibu, mun ada datang sibu, boleh singgah2, alamat no.9, lorong pahlawan 7A2, jaya lihua, sibu..memang sama area dgn terminal ekspress sibu ya..auk cute kan butterfly ya..kmk tgk sekali trus mau ambik hihi

Shitsurei shimashita said...

cool glew t-shirt tu, kalo di sini cap ayam pilihanku.
brand sendiri ka itu? mai sehelai lalalala

Ivy Metaga said...

naga lama dah tak dengar cap ayam tu...tak tau lah brand dari mana..main ambik beli jak hahaha..
yer nanti ivy cari yg ada gambar ayam jantan yer..