Tuesday, March 31, 2009

Antara Aku & Dia


I ingat hari ni tak kan kena april fool...(memang dah lupa dah hari ni)..semalam ingat haha..tadi pagi I ada kuar membuat semua urusan di bank dan Digi (bayar broadband lah tu..)...masa tu lah received sms dari my cousin, Kule....

Kule : Neng muk puan oku kenak ragut td. kejar2 sampai kaki kuk terseliuh. Adin tunggu kaki kena simen...
(ni bahasa bidayuh..siap campur..bahasa melayu lagi ha ha..)
maksud sms tu : Neng u tau aku kena ragut, kejar sampai kaki ku terseliuh. sekarang tunggu kaki kena simen..(agak2 cam tu lah maksudnya...)

I apa lagi malas mau bersms, terus call....trutt..trutt..trutt..(masa tu dah imagine kaki kule berbalut, bersimen...)..tapi dia tak angkat da...I biarkan jak..tapi risau juga..masa tu dalam otak pikir2 banyak da....tapi semua tu terus hilang bilaaa.....sms bunyi lagi...

Kule: Neng aku tgh dalam kelas. saja jak suspen muk(you) onu tih(hari ni) april fool...

lepas baca....waaaaa...terkena I...macam mana boleh lupa nih..I reply sms kule cam ni..(ala2 mau cover malu lah..)..=p

Ivy @ neng : Cesss..kena juga oku (me) haha, oku(me) tadi tgu bas mau plg ofis hehe, oku dah imagine kaki muk(you) berbalut...cessss...


Kule..(nanti u datang sibu...I buli u balik...)

I nak boxing kule cam ni waaaccccaaaaa....(aihh..tak sampai hati I huhu...nanti kule tak nak belanja I makan Lamb Chop lagi...hehe...)

P/s: tu lah jangan nak ngada2 mau kaco orang..sendiri dah kena wo...(semalam ada I plan mau kacau sorang teman I ni..tapi tak sampai hati..nanti lain jadi plak..huhu..Saya Budak Baik ni tak kacau2 orang ha ha ha...jangan mare..)

3 comments:

~me memory land~ said...

HISH...suspen jak title entry...rupa2 nyer...hehehe

~Cinta Cukulet~ said...

Kihkihkih (gelak sopan sambil berkata dlm hati padan muka hahaha)

Ivy Metaga said...

julie:
suspen yer..nanti kmk buat banyak2 lagi suspen hehehe..=p

cintacukulet:
waaaaaaa..cian sy nih..takpe..nanti kite terjah cukulet hari =0 hoho...