Tuesday, March 10, 2009

Wedding of the year...

Tahun ni memang best sebab, dalam tahun 2009 ada 4 bakal perkahwinan akan di adakan, 2 dari sebelah mummy dan 2 juga dari sebelah daddy..., wah....best2 tengok org kawin..(tapi i bila lagi da...kuang2..), jadi december nanti i akan pulang ke kampung my daddy at Lawas untuk menghadiri my cousins wedding..tak sabar sebab dah lama tak tengok Lun Bawang wedding..(..so will post how the wedding nanti..)

My cousin, Sona & Stanley(fiance),
bakal kawin on the 5/jun/2009 di kuching
ni..pic masa tunang last year..


Rick...(....sona brother..) & Risia (fiancee),
end of this year tapi belum tau lagi tarikh..ni pun kat kuching
pic masa tunang last year juga ni...

my cousin, Susanna (black dress)..
bakal kawin bulan december after christmas kat lawas

cousin, Jessica & jeff (fiance),
december tapi before christmas..ni pun buat kat lawas
pic masa tunang last year juga...
Sini i nak doakan untuk semua cousins yang bakal berumahtangga tahun ni..(kalau me ada rumah..tapi tangga belum ada gik...kuang2..), agar bahagia dan happy2 selalu ke anak cucu.. ttg pic mereka yang dah i publish ni, jgn saman eh hahahaha....


4 comments:

Shitsurei shimashita said...

yang empunya badan bila? lalalalala :p

helena's said...

uwwaa nak tawen jugak,,

Ivy Metaga said...

ivy to naga: no comment (jawapan standard hihi...)..la la la..

Ivy Metaga said...

ivy to cikhel:hihi..kmk mau kawen gak..lak kawen sama2 nak..