Friday, March 6, 2009

Tercapai juga hasrat...

hahaha..mesti hairan kan..makan lagi, hari tu post about makan...now another makan hihi, ok macam yang i dah maklum kan in my previous post, i akan rajin post about makan yer.....hari ni my cousin, kule come and visit me lagi and im so happy she was here, she arrived sibu around 4...then after keja, we pegi Everwin Supermarket not far from my place (ni..lah supermarket i slalu p bila beri brg2...)..so we jalan kaki jak..i ada beli stationery sikit..after dah beli few things we pegi lah this place..name 101 cafe..actually this cafe pun baru buka about 1 months plus after chinese new year ari tu..memang i dah plan awal2 to bring kule makan here..sebab ada menu lamb chop..last time kuar makan with her kat Kent Kitchen ya tak da lamb chop huhu...
akhir nya tercapai juga hasrat....

look yummy kan, ok lah the taste tapi unik sikit sebab no fries tapi telur....

i minum..mmg sedap lah..see dari color pun tau sedap d minum ..(lupa dah nama ..sorry..)

oppsss...sempat posing lagi sebelum makan hahaaha..jangan maree..

kule masi pilih2 the menu...(ermm..nak apa yer??..)
Jadi nilah kisah we dua, after finish dinner, sempat relax borak2..biasa lah gosip2 orang perempuan (apa lagi ya..bla bla bla..)...so we balik rumah around 8 something..so tired..tapi untuk pengatahuan u all sempat lagi..makan snek d rumah huhu...tapi ok lah this few days after kejadian curi tu, mmg selera i turun dgn mendadak nya..till lost weight huhu..now nak tambah balik yiihaaaa...

2 comments:

Ken Cornellius said...

wah..best2.. mun me g sibu pastikan bawa me mkn di tempat2 yang dinyatakan..hahahahaa

Ivy Metaga said...

oh ya harus ya..lak sampai dah sik larat bangun dari kerusi lak hihi...