Saturday, May 30, 2009

Sapa Mo Tolong

Hari ni happy sangat2 sebab esok nak pulang bercuti, pada 1 & 2 June merupakan public holiday di Sarawak, hmmm... pasti ramai dah teman2 dari bumi kenyalang ni dah ada plan masing2 kan, lebih2 lagi sekarang musim cuti sekolah

Semalam Aunty sekeluarga dari Miri singgah bermalam di Sibu, seronok dapat jumpa dengan kazen I ni, macam biasa bila dah bertemu berbual2 lah kami berdua sampai lah lewat malam, hmm... awal pagi tadi mereka dah dalam perjalanan ke Kuching, jadi di Kuching nanti pasti akan bertemu dengan mereka...

Lega juga selepas berjumpa dengan juruaudit tadi, jadi semua dah settled, tapi yang pasti pulang dari cuti nanti pasti keja akan menanti lagi huhu..... aaahhhh.... itu I tak kesah sebab I akan cuti for a week yahoooo.....

Aunty dengan gaya comel, kazen syok makan
nampak keletihan jak mereka selepas perjalanan yang jauh dari Miri, kira2 dalam 6 jam jarak Miri ke Sibu kalau driving, tapi kalo drive macam F1, bole sampai dalam 5 jam hahaha...
*
*
*
*
*
*
*
*
semalam kan I makan nih tadaaaaa....
*
*
*
*
Roti Canai Telur & Bawang
Order kat stall kawan yang bernama Misha tapi bukan Misha Omar


Di kesempatan ini, I nak ucapkan SELAMAT HARI GAWAI buat teman2 blogger yang menyambut perayaan ini, happy holiday dan juga happy2 weekend buat semua...., berjumpa lagi di bulan hadapan, hahahaha... bunyi macam jauh je kan, next week dah masuk bulan baru daaaaa....

p/s: Nih mo packing baju2 ni....., sapa mo tolong!!!!!!!....

29 comments:

[h]einsen said...

selamat hari gawai ivyyy..!hehe..

~Cinta Cukulet~ said...

selamat bercuti ivy..:D

Kelebar Malam said...

Dgn kesempatan tok, mr and mrs kelebar mengucapkan selamat menyambut hari gawai..semoga ktk murah "rezeki" dan panjang umur. Kmk pun nyambut gawai juak...(ngekot belah mrs mek)..

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Selamat menyambut hari Gawai ya!!! :P

Mohd Ariff said...

saya mau tolong! (sambil angkat tgn)

tolong tgk saje. haha

selamat bercuti ye. hepi selalu

:smiley semyum di sini:

Ivy Metaga said...

einsen:
auk tq, ktk juak...=)

cukulet:
tq...happy nih tak sabar mo plg kch hehe..

kelebar:
kmk ucapkan selamat bergawai juak ngan ktk dua mr & mrs kelebar yg loving hihi, bestt..juak ooo harus g ngabang kan

mamaqaypo:
tq mama...best ooo..mama g cuti2 ngan family

ariff:
hahahaha..aaaa..tolong tgk je huhu, patut lah cepat angkat tangan hahaha..
ok tq...jom senyum sama2 ariff..

I am ELLY said...

ala..tak aci la korang cuti~
huhuhu :(
jeles jeles jeles...

Ivy Metaga said...

lyne:
hihi..lyne sila kan jeles..
ololooooo...ujung2 mgu ni lah lyne bole cuti2 kan kan....;)

joegrimjow said...

jgn lupw ole2 ye dari sanaaa

::cik kikiLaLa:: said...

bestnye cuti2,, meh cik kikilala tolong packing kan..hihi

p/s= ole2 jangan lupe sebagai upah..hhihii

selamat bercuti ivy..hihi

Ivy Metaga said...

joegrimjow:
wokey...kalo sy tak terlupa lalala

kikilala:
baiknya kikilala nak tolong hehehe...
ooo..ole2 yer ..wokey..=)
tq..yahooo...cutii..

Mohammad Afendy Bin Noor Khan said...

Cari awek sorg kt i yer..hehe

.:kiwi-buLan:. said...

ivy i mau tulun tgk jek bleh ke??

NoRT said...

epi ari gawai ye

Monkey D Luffy said...

nak cuti!

Ivy Metaga said...

ustazkodi:
ni pesanan yang paling best ni, ala..napa nak cari, ni awek nama ivy...afendy tak nak ke hahahaha...

kiwi bulan:
oooo..kiwi ni sama je macam cik kikilala, tolong tgk je yer...tgk pun tgk lah hehehe..

nort:
tq cikgu nort =)

monkey d luffy:
aaaa...jom lah cuti2 luffy

Si Pari2 Kecil said...

pari2!!

tapi...
pari2 tolong tengok sak!!
hee

xuen adyla said...

pack baju?
xmau tolong
tapi kalau ajak ikut juga
hahahah

khairul onggon said...

Ivy.. selamat Hari Gawai.. happy holiday... selamat balik kampung... :)

nadxoxo said...

sonoknye cuti seminggu!! >.< jeles..

Mohammad Afendy Bin Noor Khan said...

u kan dah berpunye..hahaha

am-rie said...

semoga selamat semuanya..n selamat Hari Gawai wahai si comel milo ivy..hehe.. semoga happy bersama keluarga..hehe

cik nana~ said...

ivy, selamat bercuti. jangan lupe saya di sini tau!!!!

kirana said...

Selamat Hari Gawai to you Ivy. Happy2... Enjoy2... Anang palau!

helena's said...

selamat berholiday!!jgn sesekali lupe saya yah.!hehe

lvynana said...

Saya mok tolong makan bole? :D

ubek said...

huhu...roti ttelur bawang is one of my favourite.hehehe....

DilOt said...

lamenye ivy cuti...bestttttt...

slmt bercuti ye ivy...jgn lupe i tau....=)

Ivy Metaga said...

kirana:
sik ada kmk palau hahaha

helena:
oh tak kan lupa, selalu rindu sama cikhel hihi

ivynana:
bole bole..lagi kmk suka