Tuesday, May 19, 2009

e-komik Ivy

Buat kawan blogger Mohammad Afendy Bin Noor Khan atau nama glamornya Ustazkodimero, I nak ucapkan Thank you so muchhhhhh!!!!!...., pagi2 I buka blog kena kejutan oleh Afendy, untuk e-komik budak nama Ivy ni, I suka sangat2, habis profile I kena sekodeng yer....., teman2 sila layan e-komik Ivy budak comel (sila buat2 tak tau ayat ni hihi..), I langsung takde ubahsuaikan skrip2 yang dibawah hahaha..., semua nya fresh copy and paste dari blog Afendy...

Dedikasi watak nie untuk kawan blogger Ivy Metaga

(Hope u enjoy Ivy..hahaha)



( ustazkodimero hehehe comel x...?? )


Age: 25
( kenape bg tau umo aku kt org..?? )


Gender: Female
( Mmng la aku perempuan..!!! )


Astrological Sign: Scorpio
Zodiac Year: Boar
( Why u tell all this..ustazkodimero..?? )


Industry: Business Services
Occupation: Admin & Account


Location:
Kuching..cats city.. : Sarawak : Malaysia


About Me:
am a simple and happy go lucky lady,
who enjoy and treasure every moment in life..
LOVE & PEACE!!!..


Interests:
EATING is a MUST
love to do any activities that can make me feel happy...


Favorite Movies:
so many interesting movies lah..
( Sedih tngok cite industan )



Favorite Music:
any kind of music that can move my body...
( What was that Ivy..?? )


Favorite Books:
love reading cleo magazine..
never miss every month hihi...
( Semangat membara..haha )


Teman2 sila klik sini untuk terjah blog Ustazkodimero......., ada macam2 ada e-komik boleh di baca di blog beliau....., kalau ada masalah view e-komik diatas, sila klik sini yer..., sekali lagi terima kasih beribu2, berjuta2, berbilion, bertrilion2 lemon buat Afendy!!!!!....

Teman2 comel ke budak nama Ivy tu
lalalalalaaaaaa.....



33 comments:

Mohammad Afendy Bin Noor Khan said...

i jeles u ada komek niew...
hahahahah...

~Cinta Cukulet~ said...

haha..bestnya ivy ada org buatkan komik.. baru tahu byk pasal ivy...opss KAK ivy hahahaa...

Ivy Metaga said...

afendy:
tq tq yer...kat blog ustazkodu pun ader..lalalala

cukulet:
bestttt..loh baru sy tau jg yg sy ni dah tua rupa nya hahahaha, takpe maintain chomel, cukulet no kakak kakak...adik adik bole hahahaha...

~me memory land~ said...

NICEEEEEEEEEE...kcak la vy...huhuhu..mek mok gak..hihi(ngegeh tok.,hahha)

f.i.e.z.a said...

kiuttttttttttttttt eh!!gegar2 indah.geram mek ngga.hehe

Mohammad Afendy Bin Noor Khan said...

Hahah kamu sudah ramai peminat..
(cedih sy x dew peminat..uwaaaaa)

Ivy Metaga said...

julie:
bole2, minta ngan jejaka bernama afendy hehehe..

fieza:
mena kaa...fieza..wahhhh..makin bertambah2 cayang pada ktk hehehe

Afendy:
mereka minat tgk ivy versi kartun hahahaha...

lyne said...

kalau part maw ngaku diri itu chomel, mmg ivy la org yg paling terer.. heheh

:)

SuFy said...

waaa..bestnyerr lagu ne...suka2..heee..haluw sis ivy!!

Willie said...

Best juak blog ustaz ya...hehehe

MaMaQaYPo FaMiLy said...

MaMa dah baca di blog Ustaz sebelum sampai sini tadi... mmg kelakar laaa!!!! hihihi

Khairul Antasha said...

kmk mok juak..heheheh

cik nana~ said...

ivy si comel milo. hihihi

Dj Epoi said...

Walaweiiiiiiiiiiiiiii
Memang Ustaz kita tuh......hebat dalam edit-mengedut nih.......

helena's said...

ui..bestnye...nak jugakkkk..uwaaa.best2!

khaLifah feDi said...

WAH BESTLAH ADE KOMIK JUGAK EA!!

fahmi latiff said...

ivy,... best komik tu ... jap nak terjah blog ustaz tu....

Mohammad Afendy Bin Noor Khan said...

Wah kamu semakin famous Ivy..
Betambah comel nanti,
mesti kembang indung tu nanti...

(Ustazkodimero was here...)

Si Pari2 Kecil said...

hak3 hak3 cohmellnyerr...... ivy.....

komek tu free ka kalaw mao d tengok?

Ivy Metaga said...

lyne:
hehehe..aaaa lyne mo belajar tak ilmu tu, aaa..meh sini sy sudi kongsi2 kan hahaha..

sufy:
haii..sufy..suke yer, sy pon suke hik hik
tq singgah sini, nt sy dtg terjah sufy plak erk..

wille:
auk...ustaz ya pandai bab edit mengedit kan..

mamaqaypo:
hehehe..mama jgn gelak kuat2 lagi, nanti lari achu tgk mama dia guling2 ketawa hehe..

Ivy Metaga said...

khairul antasha, helena & kf:
minta ustazkodi buat kan hehehe..
dia terer..., bole simpan utk tontonan cucu cicit nanti hehehe

djepoi&fahmilatiff:
terjah jgn tak terjah hahaha, aah ustaz kodi ni terer bab2 edit2..

ciknana:
yo yo..nana jom minum milo sama2, sure chomel hihi..

Ivy Metaga said...

afendy:
aah makin fofular plak sy ari nih wakakaka..
aaaa...ustazkodi pun makin glamer pas nih hehehe, banyak permintaan tu..

si pari2 kecil:
oooo..pari2 mana u menghilang 40 hari 40 malam hehehe,,,terbang mana erk, nt sy dtg teropong..
lahhh..pari2 jgn lah private kan blog pari2 tu hihi

ya bole tgk puas2, preeee... of charge =)

xuen adyla said...

hahahha
lawak je
bagus
comel ke comel ke
wait xkut
hahahha

Ivy Metaga said...

xuen:
apaaaaaa...tak kiut..
xuen tgk betul2...aaaa..comel tu hahahaha

Felicia F. Ramzi said...

comel..tapi kamek comel gik lah k..hahaha sik sik, ivy lah yang paling chomm...mot! lariiiiii

Ivy Metaga said...

felicia:
aaaahhhhh...amoi jaga2, kmk kejar ktk dari sibu sampai sri aman hehehehe...

Monkey D Luffy said...

keje admin n account gak ek

samalah kitak

Mohd Ariff said...

aiii adik ivy! ahaha

comey la katun ni.. ivy pun sama~ hehe

Ivy Metaga said...

ariff:
hahaha..kalo cam tu, mo cakap abang ariff ka ni, apaaa..chomel..wahhh..ariff mmg abang yang best lalalala...

Ivy Metaga said...

monkey d luffy:
oooo..sama ka, kalo cam tu jom kita tukar2 idea hik hik

pink_butterfly said...

aloloo...sgt comelll....


jelesnyaaa!

Ivy Metaga said...

pink butterfly:
hik hik sila kan jeles hahaha, aaaa...minta ustazkodi buatkan yer lalaalalaa

Mohammad Afendy Bin Noor Khan said...

=P