Thursday, May 28, 2009

Oh Tidak!!!!

Minggu ni merupakan minggu yang memenatkan bagi I huhu, kena siapkan semua keja, petang tadi after keja I dok relax2 di 101 Cafe, kepala rasa macam dah heng hahahaha..., errr... masih ok lagi, hopefully esok boleh jumpa dengan juruaudit, kalau tidak boss bla bla bla lagi, haihhhh.... nasib dia boss, kalo bukan boss, dah lama I biarkan aja keja2 nih hahahaha...., ampunnn boss aaaa... kalo boss marah, nanti ujung bulan teda gaji, apa I mau bagi anak2 makan, aihhhh.... bila masa pula ada anak nih hahahaha.... aiyaaakkkk... kepala I dah heng ka ni, nasib baik belum mereng lagi ho ho ho

I dok relax2 makan dan minum Teh O panas......, mula2 I minum satu cawan.... lepas tu.....


Oh.... Teh O
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
another cup of Tea lagi hahahaha....
SEE.....

Tengah menikmati my dinner dan Teh O tu, seperti biasa suka memerhatikan sekeliling, ada couple, ada family, ada kwn2, hmmm...best jak tengok suasana tu, dan yang mendapat perhatian I masa tu, bila ternampak dua adik beradik perempuan di tepi kereta, maybe tunggu parents mereka datang, mereka saling usik- mengusik, I senyum.... teringat dengan my sis Irene, macam tu lah we two bila dah bersama hehehe...

Errr..... apa ka tujuan pic ni, ntah lah saja2 jak mo tunjuk muka budak chomel hahahaha..... lariiiiiiii...... sebelum Lyne senyum lagi, muka penat... otak bengong2 dah...
This words make me smile today "miss my little wing......."


Moga esok merupakan hari yang menyenangkan hurmmmm....


21 comments:

ubek said...

am i the first one?

Ivy Metaga said...

ubek:
ye ye ye...ubek yg pertama, now happy dah hihi..=)

Dakjaat™ said...

oh tidak?

erm... camni..



oh tidak... ivy metaga enggan melayani diriku lagi..
pabila.. ivy metaga semakin membusykan diri..
dan lagu lagu di radio seolah olah memerli aku..
pabila.. ku bersama yang lain ..

adakah perasaan benci ini sebenarnya jeles...
yang masih .. bersmadi utk ivy ..
dan sebenarnya ku mengharapkan disebalik kebusyian mu itu .. kau merindui aku ...

ku akui cemburu ... :p

kiwi-buLan said...

aiyakk ivy..u tadet ushar guys yg gud looking ke..ahakz!

Ivy Metaga said...

Dakjaat:
haihhh...panjang sungguh komen nih, nih dakjaat apa kah, ada kah otak mu macam otak ku juga hehehe...oh tidak jgn mereng errrr...silap2 jgn heng macam sy nih...hahaha..

ku akui ku cemburu juga, cemburu kerana dakjaat tak busy hahahaha :p

kiwi-bulan:
hihi...kiwi tadi rasa mo ushar ug comel2, tapi semua bawah umur hahahaha...

Ms Tikot said...

Photo nak last ya, gambar muka org dah letih giler... tapi masih sempat posing. hehehe

I am ELLY said...

ahahahah~!!
i bukan takat senyum jer ivy..
siap gelak ketawa.. ahahah
chumell ye kamoo.. haishh..
tunggu i da pic i yang chumell..
i upload kat setiap entry i.. heheh~!!

cik nana~ said...

hi ivy!!!! setelah mc 2 hari, hari ni dilambakkan dengan kerja. penatnyeeeeee.... next week kan ivy nak cuti. kene la siapkan keje. heheheh

xuen adyla said...

hohoh
miss my gege la pulak

T_t

Ivy Metaga said...

mstikot:
huhu...mmg penat...ato cape kata org indon hehehe, nih sempat sekodeng blog lepas semua dah selesai...lega tapi ngantuk kmk ehh..waaaahhh...
errr..penat2 harus pose hihi

lyne:
oooooo...gelak yer, lyne tolong2 ngantuk sgt dah nih, keja da siap yahuuu..
hahahah...akan ku tgu kemunculan pic comel itu lalalala

cik nana:
wahhhh..patut sepi2 nih, rupa2 nya mc 2 hari, mmg penat kalo kena buat urgent huhu..
ye ye..cuti2 yuhuuuu...

xuen adyla:
ho ho ho xuen sapa gege itu aaaaaa...jeng jeng jeng...

helena's said...

ivy naa muke nampak letih je??mc tak bersemangat tp dipakse ambik gamba,,ekeke

ceria2 selalu yah!saya ada untuk kamu!hehe

Mohd Ariff said...

hai cik adik manis.. minum sorang2 je ke? nak abang tamankan?? ahaha

**suka cara ivy memerhati sesuatu..

Monkey D Luffy said...

aku boleh minum bergelas2 nescafe time online

hehehe

Ivy Metaga said...

cikhel:
hihi...bestttt nya cikhel, letih tak cukup tido huhu...tapi keja da selesai ok dah..

ariff:
silakan cik abg yg hensem hihi...jom minum sama2 hahaha...

errrr....perhatikan macam mana tu :p

monkey d luffy:
hahahaha...luffy ni mst dok dpn pc berjam2 nih aaaaa..kan kan kan..

[h]einsen said...

hehe..teh o..antara feberet tok heheh..

Mohd Ariff said...

the way u look at something that happen in front of your view... when u smile, it means that you also involve in that drama. not just see something without meaning.. but u also thinking.

(maaf kalau BI sy teruk. hahaha)

Ivy Metaga said...

einsen:
ooo..mun cam ya....juh minum teh o mok sik hihi..

ariff:
ok bi ariff ni...=)
hmmm..ya sy suka tgk sesuatu dan menilai nya juga hehehe..err..nt sy perhatikan ariff yer...

MaMaQaYPo FaMiLy said...

:P :D :) :S hehehe... kdg2 suasana keliling boleh menginsafkan kita utk kenang kembali perkara yg dah kita tempuhi sebelum ni kan??

CEWAH!!!! :P <-- mama Mengong ni!!!

Ivy Metaga said...

mamaqaypo:
hmm..betul tu mama

wahhh..napa mama mengong2 nih hehehe..

f.i.e.z.a said...

happy gawai ivy!enjoy ur holiday ok.. =)

DilOt said...

nasib baik tmbh teh o je...kalo ivy tmbh makanan...lain nnt ivy...hehe...