Tuesday, May 5, 2009

Happy Birthday Sis Irene

Pada tarikh 5 May 2009, maka genap lah umur my youngest sister Irene 17 tahun, di sini budak yang bernama Ivy sebagai kakak yang suka buli dia hik hik, yang sayang kat dia tapi tak pandai tunjuk melalui kata2 haha, yang suka usik dia ingin mengucapkan:

Happy Happy Birthday buat adik yang disayangi,
moga happy2 selalu walaupun muka tu masam bila ditegur mumy,

wahai adik ku
,
tegur atau marah tu tandanya sayang,

kalau asyik masam nanti cepat tua,
nanti tak comel macam kakak mu ini,
I'm soooo.. sorry tahun ni tak dapat celebrate birthday sama2,

sepi kan bila sorang2 kat rumah,

tapi mum and dad kan ada,

Momo, 4D, Toto boleh temankan..(ni nama2 kucing2 kat rumah hahaha..)

takpe lah ari tu kita kan dah pegi tengok wayang sama2 hihi

I promise next month, there will be a surprise for u,

just special for u

senyummm selalu sis, walaupun kakak mu ini selalu BULI ko

BULI itu tanda sayang bah hehehe..

My Lovely Sis Irene

I just want you to know that I always Love U and always be ur side
TQ sebab selalu mendengar bila kakak mengeluh,
TQ sebab menangis bila kakak menangis
TQ sebab ketawa bila kakak ketawa
TQ sebab melayan bila kakak mu tengah angau ngeee....
TQ sebab tak buli balik kakak mu ni hehehe...
Im glad to have such wonderful sister like you
you always be the best!!!!!

HAPPY BIRTHDAY & MAY GOD BLESS YOU ALWAYS


18 comments:

khaLifah feDi said...

happy besday utk irene!!!

gud luck 4 SPM

[h]einsen said...

hehe..hepi bday..sama umur dgn adik ompuan kmk ya hehe..

cik nana~ said...

happy birthday irene... may God bless her with happiness, love and laughter.

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Happy Birthday Irene!!

Ivy Metaga said...

kf, einsen, cik nana, mamaqaypo...THANK YOU semua!!!!...

DilOt said...

happy belated birthday utk irene gak..=)

joegrimjow said...

from me too

Encik Azizan said...

hepi besday ye irene..
minh rempit ble lak?
hehee

Ivy Metaga said...

dilot & joegrimjow...u welcome, tq so muchhhh..

enchek zizan, hari besar minah rempit masi jauh lagi nih hahaha....
mo kasi hadiah biar yg besar2 wokey huhu..

azizan4444 said...

hoho..no prob..ngeee

~Cinta Cukulet~ said...

hepi besday irene... ivy, jgn buli2 lagi tau haha

Dj Epoi said...

Happy Birthday IReNE

Beruntung Lu dapat Kakak Gilak-gilak macam nih hehehehehehe......Sempoi dan Kuat Angau? hehehe

Ivy Metaga said...

azizan:
kalo cam tu, masa hari besar tu, nanti sy dtg claim hahahaha...

cukulet:
uihhh..buli tak leh tak buat, nak buat juga hahahaha..

djepoi:
hehehe..ala ala...angau lah bestttt..hik hik

Ms Tikot's said...

Happy besday to Sis Irene...

joegrimjow said...

esok besday makku
jagn lupe wish ek

Ken Cornellius said...

happy birthday to u irene..God Bless yer in wateva u do..all the best for ur SPM aite..hihih

jUe said...

hepy besday to uuuuuuuuuuuuuu....hepy besday to uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...heppppyyyyyyyy besssdaaaaayyyyyyyyyyy to uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....hepy besdayyyyyyyyyyyyyyy to u.....

Ivy Metaga said...

mstikot & ken tq so muchhh...

joe wokey esok wish hihi

jue waduh waduh...sedap nya suara dia nyanyi hihi
TQ jue..