Thursday, May 21, 2009

Work of Art (part 11) = Cik Bee

Miss Bee yang manis I pilih untuk mengisi ruang my gallery kali ni, ini lah Cik Bee kite atau nama penuhnya Cik Nabila Farhana, orang nya manis seindah namanya, walaupun tak pernah berjumpa, tapi I rasa cik Bee seorang yang lemah lembut, penyayang dan sweet jak orangnya, sila klik sini untuk mengenali dan mendekati jiwa seorang gadis yang manis ini....,
minta ampuunnnnn sekali lagi, sketch ada blurrrr sikit, TQ TQ TQ.... kat kamera Hp I tuh, berjasa dalam mensekodengkan orang, aaaaaaa.... ada sapa2 mau derma ka, mau hadiah ka sebuah kamera yang canggih buat diri ku yang comel ini hik hik (ayat tak bole lari punye..)

1...2....3...smileeee!!!

Zzzzoooommmm.......

Keep on smiling!!!

Miss Bee

I pilih pic yang diatas, sebab she look so sweet here and I hope that Bee will love it too, aaaa...... teman2 perasan tak yang wajah Bee ni iras2 muka pelakon Intan Ladyana dan juga Lisdawati, kalo tak ada iras2 tu, itu I tak tau lalalalala....., untuk Bee moga berjaya dalam study!!!!...

39 comments:

Anonymous said...

wah2..bila kamu nak lukis wajah sy plak ..hehehehh.miz fieza

Willie said...

Bukan saja gambar yg sweet...org nya memang sweet...

Khairul Antasha said...

kmk mok juak ivy...huhuhu...

xuen adyla said...

omg so real
amazing
awwwwwwwwww........

good job ivy jiejie

:. aYu .: said...

waa..sweet ler..mmg ada rupa ladyana ngn lisda.. kombinasi dua org punye wajah...

SAYANG SARAWAK said...

sik dpt d nafikan...nang molek....bakat ktk ya sikda ternilai...

Kelebar Malam said...

wow...nang real lukisan ktk...keep it up...such a wonderful gift..

helena's said...

comel la bee ni..kan kan??

Ivy Metaga said...

fieza & khairul antasha:
auk kelak kmk sekodeng ktk dua hehehe..
sekodeng gambar dalam jamban mo sik hahaha..

willie, ayu & helena:
ya she sweet, ayu, comel aaaaaa...apa lagi aaaa...sy pikir jappp..hik hik

xuen:
tq mei mei hik hik..wo ai ni..wahhhhh..

kelebar & sayang sarawak:
Tq so muchhhh..cayang cayang kamooo semua hehehe

joegrimjow said...

kamooo
lukis muka ku satu
yg tengah study
hehe

Ivy Metaga said...

joegrimjow:
aaahhhh..mmg nt sy cari gambar jejaka yang senyum malu2 huahuahua...

Monkey D Luffy said...

ada chinese look ler ;p

Mohd Ariff said...

ada sikit iras nadia mustafa

Ivy Metaga said...

monkey D luffy:
aah tau mst minat yg chinese2 look kan ho ho ho...

ariff:
aah..pun ada iras2 macam nadia mustafa hehehe

SuFy said...

sis ivy yg lukis?waaahh..wat a beautiful art..hehehe..

*sufy pon nak jugak...ngeeee~ bole?tapi mesti yang cantik2 je ker?huhu..hehe

SuFy said...

eh, jap..tp muka dia mcm sis ivy lorr~baru perasan..senyuman sama kot!!hehe

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Ivy mmg kreatif laaa... bila nak sketch wajah My Herooes pulak? huhuhu.. (tak malu betul org tua ni) :P

Ivy Metaga said...

sufy:
hehehe..bole bole..alololo..sufy kan chomel =)
aiyaaakkkk..sama ke hihi

mamaqaypo:
hahaha...mama kalo along zaimi mo duet dgn sy, baru sy lukis hahahaha..(tak malu ivy budak comel ni) hehehe..

khaLifah feDi said...

emm............cm kenal aje dgn pic atas..hee

fahmi latiff said...

comel nyer jumpa kak mana Miss Bee ni ivy?

bee said...

tuan empunya gambar:ivy,dis really makes me so speechless..how can i say through dis words...OMG!i really lurve dis...ivy...u makes my dreams come true...i love u ivy...keep it up...n to all members yg kritik kat blog ivy ni pasal sy..trima kasih bnyk2...

Ivy Metaga said...

Kf:
aah kan dekat mana erk hi hi..

fahmilatiff:
aaaa..jumpa kat kelantan hehehe, gurau je fahmi, aaaa..klik lah kat atas tu utk terjah dan kenali cik bee nihh..

bee:
lap u too wahhhh..., glad that u like it, wish u al the best in life ya...cayok2!!!!

~Cinta Cukulet~ said...

real la ivy...kagum..kagum..huhu

DilOt said...

mmg sweet la muke die..sbb senyuman die tu kot..mmg hebat kuase senyuman kan...bukan setakat senyum itu satu sedekah...tapi dengan hanye senyum je boleh buat orang lain suke,,,

Ivy Metaga said...

cukulet:
hihi..cukulet bahhhh...i lap u juga lah =)

dilot:
aahh..kalo cam tu jom kite senyum sama2 dilot hehehe..

bee said...

wah..bahagianye b tgk ramai yg komen kat sini..puji2...patot ah dr td b bersin2..bnyk yg sebut rupenyer..kui..kui..perasan la plak...jgn lupe amik award..n letak kat banner ye..lalallap u ..muah...

Ivy Metaga said...

bee:
ooo..bersin2 yer hehehe..., ok nanti sy datang ambek itu bintang fofular...TQ TQ bee..special award lagi tu hihi...

HeLL69 said...

ivy = padah miss Bee suruh nya call mek... cewahhhh...

Ivy Metaga said...

hell69:
hahahaha...kelak kmk pesan cewaahhh...

cik nana~ said...

ivy... nanti lukis gambar ku ini yeeee

Ivy Metaga said...

nana:
bole bole tak ada masalah yer..nana tgu je tiba2 kuar muka nana..opocottt terkejut aaaa...=)

bee said...

bangganyer award tu da letak kat banner...hee..tayang jgn x tayang...

McM said...

Berbakat dan rajin sungguh ko ni sis hehehe....

Ivy Metaga said...

mcm:
makaseh hihi..
nih bila time2 mood tu ada mmg rajin, hmm..happy juga bila teman2 happy with the result =)

Ivy Metaga said...

bee:
aaaa...sekali lagi tq bee utk award tu yer.., aaaaa..dah kena tayang tu dah hihi

[h]einsen said...

wah2..nang sama alu..hebat2..keep it up and don't stop producing more arts ceyyy..heheh..

Ivy Metaga said...

einsen:
hehehehe...auk kelak kmk produce bnyk2 ceyyy hihi

Syamzone said...

Aku mmg x de bakat tapi klu lukis org cun mcm Miss Bee....Bakat yg tak pernah ada pun tiba2 datang...haha....

Ivy Metaga said...

syamzone:
hahahha...oooo...kalo cam tu kena cari model yg cun2 yer...baru jadik..=)