Tuesday, April 7, 2009

Sapa Buli Kekasih Ku

Wah..wah..ada seseorang nih telah membuli kekaseh kecil ku ini..sapa berani2 buli dia nih..lihat betapa kesian nya my little buddy kena buli..kecik2 dia dah kena suruh jadiii.....

Tukang Gunting Kuku kaki..(kaki sapa yang hodoh tuh huhu...)

Tukang Gunting Kuku Jari lah plak..(amboi2 berani kasi tangan kat my kekaseh..)

kena sekodeng..kesian teda privacy my little buddy...sapa jadi paparazi yg kejam nih..p lah kejar britney spears ka..Dato S & Dato K ka kui kui...


Padan muka pembuli nya dah kena tangkap...sapa nih..perhati dulu betul2..anak sapa nih..ewahh2..senyum2 lagi....aihh..macam kenal lah sapa nih...hihi.


p/s: sebenarnya..my little buddy nih rajin hari tuh..punya baik lah mood dia nak tolong gunting kuku...kalau tak kasi dia gunting ka potong ka..dia merajuk daaaaa...(tapi yang lucunya..kuku2 sikit pun tak da tergunting atau terpotong..cam terer jak dia pegang..tapi eksen jak tuh haha...) dan yang sebenor-benor nya..anak orang yang kena tangkap tuh yang selalu kena buli oleh kekaseh kecil ku ini...wakakaaaaa...kekaseh kecil ku pembuli yang hebat dan sejati...=)


12 comments:

joegrimjow said...

hehee
boley lawan ngn yee bee ku ni
huhu

helena's said...

siapa kah itu??berani membuli si kecil??nak kene babap ngan cik hel ne..kekeke

Shitsurei shimashita said...

macam saya lihat org tu tapi dimananya?
dengar cita org tu terlepas suda dan skrg gerakan besar-besaran dijalankan.
Reward kelupis dan masakan special ivy sendiri.
hehehehehe :)jgn mare gurau jer. V peace

fahmi latiff said...

nanti kita gi marah pembuli tu yer ivy..:)
hehehehe..:)

Ivy Metaga said...

joegrimjow:
yer mrk berdua pasti jadi geng seangkatan yang paling hebat hihi..yee bee so cute ohhhh..

helena:
padan muka si pembulik tu..kan dah kana babap oleh cik hel..nanti kite sama2 babap tu pembuli yer cikhel

nagaperang:
ya..macam pernah ku lihat juga itu muka pembulik..tapi dimana ya hehhe..
kelupis dgn masakan special..no problem..dgn syarat..pembulik tuh d tangkap..
ntah2 pembulik tu tgh relax2 tepi sungai aarr..

fahmilatiff:
jo,2 fahmi kita g marah pembulik tuh cukup2..
jgn lupa bawa sudu sekali pakai ketuk kepala pembulik tuh hahaha..

Shitsurei shimashita said...

no good punya kaki buli..busuk punya olang!! kita tangkap dia buat sate..hehehehe

::cik kikiLaLa:: said...

kekasih kecil kamu sangat comel

~Cinta Cukulet~ said...

owh buli ya..meh sini nak buli sekali hehe

~me memory land~ said...

adudu...kesian boy comel tu.,,sampai ati u ivy..huahuahuahua

Ivy Metaga said...

nagaperang:
buat sate tak sedap..buat jadi sotong bakar jak..bakar pon sodap lalala...

cik kikilala:
sb tu lah dia jadi kekaseh ku hihi..

cukulet:
oohhh..kalau nak buli org nak ikot yer..tapi mau ada syarat..kasi coklat satu bakul besar hwahwahwa,...

julie:
hihi...tapi kan boy yg comel tu lah yg kuat buli aku waaaaaaa....

Ken Cornellius said...

hehehe..

Ivy Metaga said...

ken:
hehehe x double lagi..=)