Friday, April 3, 2009

Naga terangi tempat ini



Singgah kat blog nagaperang..rupa2 nya kena tagged plak huhu...nasib soalan pendek2 jak.. naga terima kaseh..kerana menerangi tempat nih...=p

1. Orang luar sana tak kenal kamuh. Perjelaskan siapa kamuh?
Saya seorang perempuan hihi..seorang yang simple dan suka melakukan perkara yang buat hati happy...HIDUP MESTI ENJOY!!!...(enjoy2 tapi tak sampai lupa diri...)

2. Sikap kamu yang 'mantap'?
# suka BLA BLA BLA bila bateri full..tapi bila low bateri tuh..jgn harap dgr bla bla bla...
# KEPO...hebat dalam korek rahsia org hahaha...
# bila GELAK memang kuat..siapa yang lepak2 dgn I sila ready kan satu topeng..
# TEROVER RAJIN bila mood rajin dah muncul..(suruh stop pun tak nak berhenti hahaha..betul serius nih...tanya kat my mum..)

3. Sikap kamuh yang sangat jelek?
# suka USIK orang...lagi org tu pemalu lagi suka usik....
# I jenis yang SELAMBA...jadi kalau ada masalah pun relax jak walaupun kepala pening....COOL bah..
# bila mood malas tu muncul..suruh buat apa pun tak mau...tgu mood yang rajin tu datang..=p

4. Apa gajet yang sentiasa kamuh bawa?
Hp...

5. Dah berapa HP kamuh pakai selama neh? Senaraikan brands nye. Jenama HP yang sedang kamuh gunakan sekarang?
pernah pakai nokia, samsung, sony ericsson
sekarang guna sonyE...

6. Siapa bestfriend kamuh?
my family and my saviour

7. Siapa yang kamuh sayang selain family kamuh? Kenapa kamuh sayang dia?
kamuh..kamuh..kamuh..kamuh...kamuh..banyak kamuh daaaaa....

8. Lagik 10 tahun kamuh jadi apa?
Jadi Datin hahahaha...ok lah serius..jadi better and better person lagi..tapi lagi bagus kalau masa tu I dah jadi seorang isteri, seorang ibu, seorang anak yg baik, seorang kawan yg baik, dan tetap Ivy yang sama...

9. Kata-kata hikmah yang pernah kamuh dengar & paling kamuh suka?
Hidup mesti Makan hehehe...

10. Dalam blog kamu, sudah ada berapa followers?
setakat ni 18 orang dalam tempoh sebulan...Saya sayang semua...muahh..muaahh..peace..

11. Senaraikan followers yang paling kamuh suka? (Tak kira kuantiti). Kenapa?
SEMUA NYA....Love U All...semua ada ceritanya sendiri...

12. Makhluk Tuhan Paling Hot yang mahu di tag:
cik cintacukulet
cik julie
ken
miss tikot
kelebar malam
cik kikilala
adysyam @ maysyda
cik ivynana
cik kirana
cik anishayati
khairul onggon
cik farahloren
fahmilatiff..dah d tag naga..tapi nak juga simpan nama u hehe..

Walaupun I tau You All sibuk..tapi I tetap mau tagged HA HA HA.....

7 comments:

~me memory land~ said...

cish..nyesal me singgah.waaaaaaaaaaaaaaa..sok ja la aku balas...

~Cinta Cukulet~ said...

sapa tag saya kena bayar seploh ringgit hahahaha

Ivy Metaga said...

Julie:
singgah selalu..ha ha ha..balas jgn tak balas..

cukulet:
seploh ringgit jak..kasi 1 box coklat jak lah hihi..

lvynana said...

cik ivynana, saya ke tu? my ID Lynana ;)
nanti saya jawapkan keh. TQ

Ivy Metaga said...

ivynana:
hihi..yer semestinya cik lynana...jawap yer..ti kasi tagged kat u banyak2 lagi hahaha

Shitsurei shimashita said...

hahahahaha..suka kena sembur dgn naga yer!! zasss..keboom :)
makasih sudi jawab. Wo, mo jadi datin, so sapa dato' yer? Saya ker?lalalala :p

Ivy Metaga said...

nagaperang:
bole2 teda masalah..nt dua2 jadi dato macam siti nurhaliza mua ha ha ha...