Saturday, April 4, 2009

Rindu Rinduan


Apa lah yang di rindu rinduan budak nama Ivy nih...hmmm...I really miss my home so much..(feeling2 plak rasa nya dalam bulan nih...rindu2 oooo...)..sorry yer..dari hari tu jak I keep on saying that I miss my home....betul serius memang rindu huhu...Im so worried juga my mum tak sihat last 2 days..hari ni ok lah, rasa lega sikit....and my dad too..yesterday mumy cakap she send my dad ke hospital...I hope semua ok...sabar jak lah end of this month pasti pulang....hmmm..dah lah hari ni kat office mengantuk jak..mana tak semalam mata liat mau tido..around jam 3 lebih baru dapat tido huhu...tu pun dah hujan lebat juga time tu..nyaman tido...lepas keja dalam around kul 7 lebih, i jalan2 cari makan..dah lapar sangat (lapar tahap gaban hehe..)...jadi I makan lah sorang2 feeling2 hehe..bukan alang2 lagi makanan di order ya..I makan 3 in 1 grill...ada chicken, fish and lamb chop chop...jangan jeles hihi...


101 Cafe..tempat I having my dinner...

Teh C, tak tau mau minum apa..bantai jak lah minum nih...

Lamb, Chicken, Fish grill2..chop2...

Esok sunday nak buat apa erk..apa kata ZZZZZzzzzzzzz...anyway happy sunday buat teman2...sapa na kuar p shopping tu..ajak I sekali =p

5 comments:

AmirFX said...

Uishh... Sedap ehhss... Nang nyams2 jak upanya.... Lastly mek nak madah isok ari pun nak ZZZzzzz juak.... hehe...

Kelebar Malam said...

lapar perut nanggar gambar makanan..
selamat zzzzzzzz di hari minggu..
esok mok g shopping d serikin mall....

Shitsurei shimashita said...

sweet home metaga, nothing get to loose knowing u..sweet ivy metaga, hope happy slalu :)

fahmi latiff said...

tidur la ke ivy ni....

bom ivy.... kabommmm..
semoga ibu dan ayah cepat sembuh
balik kampung cepat.... lalallala:)

Ivy Metaga said...

amirFX:
wahhh..bagus2 harus kita tubuhkan persatuan TIDO hehe..

kelebar:
wahh..lama dah sik pegi serikin ya...

naga:
tq naga..u too..happy2 selalu..

fahmi:
ya ya..tido nih..tapi terbangun kena bom lah hahaha..ya mmg mau mrk sentiasa dalam keadaan sihat...kalau lah superman ada..leh minta tolong dia antar lalalala..