Tuesday, July 7, 2009

Work of Art (part 12 ) = MamaQaypo

Bulan July ni I telah sekodeng MamaQaypo untuk mengisi ruang gallery kali ni. Bulan June yang lepas, I telah jadi budak baik sebab tak sekodeng2 anak2 orang ha ha ha, sebenarnya mood kemalasan melanda tu, tangan malas nak sketch, tunggu mood rajin singgah, hari ini mood rajin singgah sekejap

Jom berkenalan dengan teman blogger kita ini, MamaQaypo merupakan seorang Ibu kepada 4 orang hero2 yang comel2, walaupun tak pernah berjumpa, pada pandangan I, Mamaqaypo seorang yang periang, peramah, bak kata BOB AF "mesraaaaaaaaa" hehehe


Final Touch

Zoommmmm....

zOOM


Mama & Achu Fizie

I pilih gambar ni, sebab comel rupa Ibu dan anak, Achu Fizie ni anak mama yang bongsu, syok nya dia tidooooo, moga mama happy2 selalu dengan hero2 dan sentiasa terukir senyuman di wajah mama

p/s: Mama saya nak berduet dengan Along Zaimi lalalalalaaaaa...

30 comments:

azman shah said...

so sweet

[h]einsen said...

nice one ivy..!

Uncle Lee said...

Hello Ivy, love these pictures. Very heart warming.
You have good taste with pictures. Outstanding!
Have a nice day, Lee.

F.....L..... 66 said...

cantiknyer.....

Ivy Metaga said...

azman shah:
TQ n sweet like u hehe

einsen:
tq einsen..=)

uncle lee:
uncle tq for the warm compliment and thought
have nice day to u too

fahmilatiff:
Tq fahmi..morning!!! bereh sokmo...=)

-Si PiccoPicca- said...

wah, sis....
cantik lah...pandai sis melukis
*boleh tolong ajar saya melukiskah?*
hehehehe

MaMaQaYPo FaMiLy said...

UUUWAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! MaMa TERHARUUUU...

CHANTEQ betoi!!

LOVE u Always IVY!!!! :D :D la la la laa...

p/s: nyanyi2 terus sampai pengsan... :P

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Lukisan IVY tu yg Chanteq.. bukannyer org dalam gambar tu.. :P la la la la laa...

p/s: sambung nyanyi lagi ni.. :P

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Nak DUET ngan Along Zaimi ek??? Sila lah ke KEDAH... :P

p/s: masih lagi sambung nyanyi...

** XCITED terlampau lampau sampai tertulis 3 kali komen nih **

la la la laa

Ivy Metaga said...

mamaqaypo:
adohai mama..nyanyi sampai pengsan, nt hero2 mama kat rumah tu heran napa mama nyanyi smpi pengsan hehhe...=)

Ivy Metaga said...

piccopicca:
tq sis
hehehe..bole bole no problems =)

Audio said...

Yobihh nang terre kitak kitak lukis koh. respek mek kitak! XD

SuFy said...

e'eh..comelnyerr baby tuh..terer la lukis..sape yg lukis ne..wahh...gud2

khaLifah feDi said...

emm ivy nnti send email kamu kat cny:
sharingan_hk08@yahoo.com.my

ade sstu maw mintatlg hee~

FdausAmad said...

lu lukis?,gua pun nak....

Ivy Metaga said...

audio & sufy:
TQ....appreciate it..=)

KF:
wokey..nt sy kasik, oh mok minta tolong lukis muka budak kecik ka lalalala...gurau2 jak aaa..

FdausAmad;
wokey tgu gua dtg sekodeng lu ekekeke..

Fadhlah said...

comellll

SyamZone™ said...

Cantik2 mmg berbakat...Teruskan berkarya...

La DoLce said...

lawa giler....santek..santek...

nak juga!!nak juga!!

zulfitry.com said...

wah dia seorang pelukis..syabas..

iedaLUVsham said...

terernyer! nak gak! hehehhe!!! =)

HonEyBuNNy said...

creative nya ivy...org seni btol2 neh.......cntk....

HonEyBuNNy said...

eh...nanti lukis gmbo ila lak..hehhehe

helena's said...

sangat-sangat cantik ok!

Si Pari2 Kecil said...

salam... cik ivy...
bah! pa kabar?
hee... lawanya lukisan...tanteknya....
erkkk lukis lah face pari2...

*wink wink* said...

waaa kak ivy! 50 thumbs up! niceee!

DilOt said...

ivy..lukisan tu cantik ar...serius..

pasni lukis gmbr dilot la pulak..hek3x...

Dj Epoi said...

Jangan LUPA masukkan senarai Gua dalam List yang nak dilukis arrrrrr...

Gua sanggup tunggu heheheheeh

P/S Dj Epoi muka tak malu heheheheheh

Lukisan Lu memang Walaweiiiiiii!!!

Ivy Metaga said...

Fadhlah, syamzone, zulfitry, honeybunny, helena:
Tq so muchhhhh...sayang kamooo semua hehehe..

La Dolce & iedaLUVsyam:
wokey...tgu I sekodeng huarrrggghhhhh...:p

Ivy Metaga said...

si pari pari kecil:
kabar baik pari2, mana lah pari2 lama menghilang nih, terbang ke mana bah kamu ni hehehe...
mana2 muka pari2????...mok minta dari si kf ka hahahaha...gurau2 jak aaaaa...

wink wink:
tq...nah double thumbs up balik kat ktk hehee

Dilot & Dj Epoi:
wokey tugu sy dtg sekodeng yerr....=)