Thursday, July 16, 2009

Baby

Pagi tadi, selepas breakfast I duduk relax2 di sofa dalam office, seperti biasa my little buddy @ didi suka berkepit2 dengan I kalau mumy dia ada bawa dia datang ke office

Tiba2 saja, didi memegang perut I yang dah kekenyangan macam ular sawa ha ha ha

"baby baby"

terus I dengan mumy dia ketawa...

"aiyooooo..... dia ingat semua perut yang boroi ada baby ka hahahaha...." I cakap dengan mumy Didi sambil ketawa

Didi terus memegang perut I dengan kedua2 tangannya dan terus menyebut perkataan baby2, sekarang kan mumy dia tengah mengandungkan bakal adik Didi, jadi dia ingat semua perempuan yang perut boroi ada baby ha ha ha....

Alamak nampaknya dah boroi lah perut I ni.... oh tidakkkk!!!!....


Siapa lebih bergaya???
*
*
*
*
Nini

Didi

mestilah perempuan lebih bergaya dari lelaki lalalalala...:p

p/s: Ini amaran untuk I perlu berjogging, tapi I malaslah, kalau kumpul lemak I rajin ha ha ha


23 comments:

♥Miz Fieza♥ said...

betul2...perempuan lagi bergaya dari laki huhuhu...

Ivy Metaga said...

miz fieza:
kan kan..memang perempuan lagi bergaya phewwiitttt..

Rosy Daisy said...

ivy dear... suke nya anda ternak lemak yer.. heheheh~!!

neezareef said...

hehe dia leh igt smer perut yg seangkatan dgn mummy dia ade baby..budak..budak

richamoody said...

didi buat aku aja ya..jadi adik laki2q mau ta???? ho..ho..ho

Ivy Metaga said...

rosy daisy:
lyne..nak join tak ternak lemak lalalala...

neezareef:
tu lah...budak2 punya imaginasi mmg canggih hehehe..

richamoody:
ok...didi kasi richie...di jadikan adik pun bole bole....didi nakal hahaha..

Ms Tikot said...

Hahaha amaranperut dah semakin besar. Dahlah geng kita tok suka makan. huhu...

Khairul Antasha said...

hehehe..baby..baby...kiut lah nini & didi ya..kimsalam

designationjazz said...

Ahah! ha ha!.. perut boroi... wahh! wahh! LOL :-D. Tp sikpa mun turun naik ofis 3 tingkat cam ofis mek gerenti slim kedak Kiera Knightley..

azizan4444 said...

perempuan x bergaya tp eksen je lebih.laki sempoi je.haha

AmirFX said...

Haha.. Kmk pun dah nginang lemak juak tuk.. Tgh berusaha untuk menghapuskan nafsu makan yg kuat... Kiut da jak anak buah ktk ya... Kiss k kmk....

AiE bAhRi said...

wah..cutenya...

kiwi-bulan said...

perempuan mmg bergaye especially kite kan ivy..ahakz!

Attent├Ąter said...

saya pilih org yg tulis n3 nie..hahahaha

Ivy Metaga said...

ms tikot:
ya lah masalah nya, kmk tok suka makan hehhee, sik bole sik makan mun dah nampak makanan yg nyaman2 hehehe...gine tok oh..

khairul antasha:
wokey kelak salam akan disampaikan =)

designationjazz:
ktk tau kmk mun ke office just turun tangga setingkat jak hahahaha..cam ney tok, kali mok nyuruh boss pindah office ke tingat yang lebih tinggi kot lalalaaa...

Ivy Metaga said...

azizan4444:
amboi zizan...bukan lelaki suka tgk perempuan yg bergaya ka lallalalaaa....:p

amirfx:
hahahaha..macam ney lah cara paling aktif utk hapuskan nafsu makan ooo..kmk suka makan hehhehe, kiss jgn sik kiss lalallaaaa

aiebahri:
hehehe..sy yg comel ke hak hak hak...:p

kiwi bulan:
tu lah kiwi...mmg kita dua bergaya bila ushar2 budak2 yg jambu2 tu ekekekekeee..

nagaperang:
uihhh..naga kenapa nama suda bertukar ka, ingat sepa lah tadik oooo..

Dj Epoi said...

Lelaki lagi Cantik bergaya woh!!!!
Kan Didi Kan? Kan....?

Gua juga terasa weih!!!
Bila Lu bilang mau buangkan LEMAK heheheh

Jom Jogging yok!!!!

Monkey D Luffy said...

boroi?

larikkkkkkkkk

GRuNGe said...

Elemek, lemak. Katakan tidak pada lemak. I dah one month tak main sports. Busy with work. Kalau tak ada juga main futsal every week. So hasil tak sport, lemak semakin degil lebih-lebih lagi di bahagian perut.

DilOt said...

boroi..ohh tiidaakkk...parah ni ivy...hehe..

azman shah said...

heheh remaja yg mengembirakn

Ivy Metaga said...

djepoi:
ho ho ho..ppuan lagik bergaya, jom lah jogging buang lemak2 di badan nih...

monkey the luffy:
oh mau larik kemana kamu luffy
sini..sini...sini...:p

Grunge:
owh kalo lemak itu degil kasi pukul heheheehe..

dilot:
parah mmg parah dilot
mok buat macam mana lah kan
aku suka makan hehhe

azman shah:
hehhehe..dua2 tu belum remaja lagi, bakal jadik remaja =)

khaLifah feDi said...

ala naik turun tangga aje ivy !!!