Saturday, July 4, 2009

Chop Chop Chop

Semalam I makan Lamb chop, lama dah tak makan, jadi lepas keja, I singgah di 101 Cafe tak jauh dari tempat tinggal, I ada juga makan salad sotong, ntah baru2 ni memang selalu ada keinginan nak makan salad sotong jak, mengidam ke toink toink toink......, pertama kali juga mencuba menu salad sotong di cafe ini, ternyata memang sedap dan boleh tahan juga, manakala menu lamb chop ada perubahan berbanding mula2 cafe ni beroperasi, lebih sedap dan hiasan lebih menarik dari sebelumnya, fuh memang kenyang makan, janji hati puas makan lamb chop ho ho ho, ni ada few pics di bawah

MY DINNER
*
*
*
*

PAGI INI
*
*
*
*me & didi
Dia temankan I tapau Salad Sotong pagi tadi di Ice City, semalam dah makan, pagi ni makan salad sotong lagi ha ha ha


24 comments:

F.....L..... 66 said...

ivy kalau ada lebih tapau kat sini yer... :)

FdausAmad said...

gian dan ketagih

Ivy Metaga said...

fahmi:
dah selamat masuk dalam perut sy dah fahmi hehehe..:P

fdausAmad:
hahaha..ya kot..ketagih makan sotong

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Lamb Chop tu!! Mmg SEDAP!!!

Ms Tikot said...

Sedapnya bunyi salad sotong ya eh... Maok juak. Hehehe.

Ivy Metaga said...

mamaqaypo:
mmg sedap mama hehe

mstikot:
auk sedap..sotong ya besar juak2 kedak dalam pizza hut ya, nok bulat2 ya, the salad sotong dalam pic yg ke 2 & 3 ya hehe

AmirFX said...

Uishhh... Nyam2 ehh...

- - [ 4nkEl r4p ] - - said...

adoiii ivy ni makan lagi..kenapa entri kamu pasal makan dan jalan2 aja bulan ni?

.:kiwi-buLan:. said...

ivy nnti pos kt kiwi..nmpk cedap lorh..btol ckp ankel rap tu..bln nie ivy asek jln2 ngn mkn2 jek

helena's said...

jap..ivy salad sotong tu camane??

aduka said...

waahhhh..!! O_o
sedapnyee..
smpai ati x ajak pun..
sob sob soobb..
=(

Ivy Metaga said...

amairfx:
uihh..nang nyams hahaha

ankel rap:
hahaha..nih bulan cari makan :p

kiwi bulan:
kalo post nt sampai kat kiwi dah tak leh makan plak hehe..
bulan ni bulan jalan2 cari makan kekeke

helena:
cikhel tu dalam gambar no.2 & 3 tu hehehe.., nama jak ada salad, tapi mmg tak da salad, sotong jak hahaha..mungkin nama di kasi macm tu hehe

aduka:
ololooo aduka merajuk ka, jom makan.....:P

khaLifah feDi said...

emm cik ivy kf dh puas mkn itu masa dikota singa dulu..hee~

ekk sedapnyer air itu !!! terliur sdah hee~

Ivy Metaga said...

kf:
makan lagi lah kf, air tu boleh tahan masam2 hehehe, kalo makan yg lemak2, harus minum yg masam2 :P

khaLifah feDi said...

owh begitu ker? makaseh bru taw bah hee~

[h]einsen said...

tiba2 kmk jadi lapar indah tok huhuhu..

richamoody said...

hu..hu..laper ke aq nie blom makan,...boleh numpang ta????

huehehehe weekendnya asyiiikkk

Ivy Metaga said...

kf:
hehehe..jgn lupa tu lemak dan masam :p

einsen:
bah gik cari makan mun gia hehehe..

richamoody:
hahaha..bole bole

weekend memang asyikkkkk...=)

Kelebar Malam said...

alu lapar rasa perut tok...mun kedak ya, g mamam lok kat gerai matang jaya...heee... sodap betol jak gambo2 makanan ya....

azman shah said...

sdpnye

Ivy Metaga said...

kelebar malam:
hehehe...harus g makan, jom isi perut haha

azman shah:
sodap =)

nadxoxo said...

sedapnye nampak..siap beli lagi tu!! hehe..nk cket.. :P

Ivy Metaga said...

nadxoxo:
sodappp..hehe..jom lah g makan...:p

HonEyBuNNy said...

argh...perutku kelaprn neh...uhuhuuh