Friday, August 21, 2009

Malam yang sejuk


Comelkan

Beberapa hari ni, sering hujan sahaja, suasana yang sejuk dan nyaman membuat I semakin malas hahaha, tiap2 malam tido memang nyenyak dengan baju panjang, seluar panjang dan sepasang stoking belang2 di kaki, peluk bantal guling, tarik selimut sampai ke leher wah ha ha sedap tido.....

Di kesempatan ini, ucapan Selamat Berpuasa buat semua teman2 blogger serta pembaca2 blog

Esok dah weekend, mesti masing2 ada aktivitikan, hujung minggu ni I nak habiskan masa untuk tido, boleh tak ekekekeee

Happy2 weekend ok, cheers!!!....



14 comments:

Krisno said...

Wah..untunglah sejuk kat sana..kat sini panas adui...ehehehe...

azman shah said...

slmt berpuasa

Ummi Hanie said...

samalah di tempat saya...sedang hujan lebat ni ! nyaman sekali ! :)

helena's said...

ivy u tak pose ke?miehehee

helena's said...

ivy u tak pose ke?miahehe

GRuNGe said...

Shah Alam panas. Oh, happy weekend.

Uncle Lee said...

Hello Ivy, just dropped by to wish you and all at home selamat menjalankan ibadah puasa dengan penuh tabah dan kesyukuran.
Best regards, Lee.

richamoody said...

met puasa jg makciek..moga di puasa nie kita dapat berkah!!! amiiinnnn

Rosy Girl~ said...

agenda & aktiviti weekend ini..

1-p cari sang penjawab questionnaire
2-p bazaar ramadhan.. first day mesti chaos~
3-minum byk2 n at the end tak maw mkn sbb dah kembung~
4-tido awal.. sbb konon2 dah penat pose.

ahahah~

kamoo jgn tido lebeh2.. nnt ku jeles~

:)

Dj Epoi said...

Haloooooooooooo!!!!

Ivy..........join sekali posa amacam? heheheheh

Belajaw dulu setengah hari? heheheheh

khaLifah feDi said...

musim ujan ea disane cik ivy...

jgn mem air ujan taw..

DilOt said...

stokin dilot yg kecik2 sume dh ilang sblh..kene beli br ni...hihi...

ivy gi dapur eh td..hehe

Ivy Metaga said...

krisno:
besttt..sedap tido tapi cuma susah jak mau kuar jalan2 hehe

azman shah:
selamat berpuasa juga untuk azman

ummi hanie:
hanie jangan tertido sampai terlupa nak bangun sahur yer hik3

helena:
wokey nt sy cuba sehari, tapikan rasanya sy macam tak tahan jak hehehe...

grunge:
U too =)
owhhh..dok shah alam rupanya...*wink*

uncle lee:
TQ uncle lee and u too have a happy weekend..=)

Ivy Metaga said...

richamoody:
ok Richie...=), selamat berpuasa iya...

rosy girl:
amboiii..dah penuh jadual weekend, utk aktiviti no.1 tu, bole tak sy jadi penjawab questionnaire tu hehe
sy pun nak p pasar ramadhan nanti, nak beli ikan bakar yum yum
lyne kalo minum air bnyk nt cepat kenyang dan cepat lapar balik, oooo...sebab tu nak tido awal yer, jadi tak perasan perut bunyi2 lapar tgh2 malam hehehe...
nt ku tido lebih2 lepas makan kenyang2 lalala..

dj epoi:
wokey nanti sy cuba, kalo stgh hari mungkin bole, kalo satu hari alamak...hehee..
belum cuba celum tau kan

kf:
yup..skrg ujan jak ptg2 kf, aikkk..main ujan seronok tu..jom main ujan :p

dilot:
oooo..mst sebelah stoking dilot kena makan tikus nih hahahha...dilot tadi sy ada g dapur, tapi tgk pinggan2 mangkuk2 yg kosong je hahaha