Wednesday, August 5, 2009

Kenapa Malu

Aduh kenapa I malu untuk menatap wajah itu bila matanya tak berkelip2 membalas pandangan mata

Kenapa pula I yang tersipu2 malu

oh tidakkkkk....dia tengok lagi

mata tak berkelip

kejap mulutnya mengukir senyuman, kejap mulutnya menguap kepenatan, kejap mukanya serius
*
*
*
*
tapi tetap comel
*
*
*
*
*
alamak kenapa baby tu asyik pandang2

I malu I malu dengan baby itu hak hak hak


Baby foot cover
Comelkan, my friend yang mengandung tu bagi I tengok, dia akan bakal melahirkan baby girl, next month due


p/s: Suka tengok bayi2 & budak2 kecil tapi kalo tengok mata mereka yang tak pandai kelip2 tu, malu pula hahaha, dengan budak kecik pun ko nak malu Ivy adoiiii.....



26 comments:

cik nana~ said...

alalalalala... comelnyeeeeee

Willie said...

Heheh...memang kiut.

eiza in the house.. said...

tersipu malu eh ..hehe
sweet sgt ivy..=)

helena's said...

lo malu pulak,,kekeke

Ivy Metaga said...

cik nana, willie, eiza & cikhel:
iyaa...gue malu deh, wah ha ha
tapi comel kan...baby foot wear tu geram nye tgk

Fadhlah said...

mmg sifat perempuan mcm tu...normal mcm tu...klu lelaki tu,lain la..hehehe

designationjazz said...

blom ko menatap wajah Dylan Ivan, gerenti ko tergoda dengam senyuman kiut miut nya he he :-)

azizan4444 said...

cik ivy bile lg?hik3

AmirFX said...

malu inda... nasib ktk sik malu ngn kmk hoh?! haha...

Ivy Metaga said...

fadlah:
laki macam mana plak??...*wink*

designationjazz:
uihhh..mok mek tgk nya senyum, aihh..jgn tergoda, ada kelak kmk culik nya mbak plg rumah hahahaha

azizan:
lalalallaaa...zizan plak bila lagi...:p

amirfx:
malu mek tgk ktk amir(statement bulak hahaha), kelak tutup pake baldi muka kmk hak hak hak

Rosy Girl~ said...

ive mengggewdick.. hahah~

Ivy Metaga said...

rosy girl:
jom lyne kita mengggggeeewwdickkk lalalala..

eugene said...

apa lu, i ingat malu malu pasal apa, rasanya itunya yang jadi,,,,,,kiut juga.

see i told you i would be back checking

Dakjaat™ said...

ingatkan malu kena ngorat ke ape ke.. kehkehkeh! noty ivy nie.. :p

~Cinta Cukulet~ said...

la..pemalu rupanya ivy nih..sama la kita hahahaaa :p

Monkey D Luffy said...

cepat2 ler beranak

hehe

atok said...

sampai masa nanty adelatuu.
eheh.

kiwi said...

cmne la nnti ngn beby sndiri ea ivy=))

green said...

kenape i pun mcm malu2 juga nih??

Ivy Metaga said...

eugene:
hehehe..tq and i will do rajin2 checking u too lalalala...

daakjaat:
uihhh..baby2 ngan budak2 kecik pun pandai ngorat kan, dgn panahan mata hak hak hak..:p

cukulet:
hihi..samalah kita ni kan cukulet...=)

monkey d luffy:
errrr...nak nak, tapi kena kawen dulu hahaha

atok:
uihh..semestinya lalala

kiwi:
err...kalo baby sendiri, mst sy tenung dia lagi dan lagi hak hak hak

Ivy Metaga said...

green:
alamak napa pula u juga terasa malu hik3..., adalah apakah benarkah kita sama tapi tak serupa lalala, haihhh..apa yg ku merapu2 nih..

SEN said...

knak..?baby ya ada wink wink mata ngan ktk kah..?hehe..

MCM said...

So miz my baby wooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!aku nak balikkkkkkkkkkkkkkkkkkk.......

Ben said...

soooooooooooooooo cute!!

Ivy Metaga said...

sen:
hahahaha...bby ya tenung lama2

mcm:
aduh kesian, balik lah tgk baby, dah lah baby ktk ya comel ohhh...

ben:
so cute is it the baby foot wear hehe

DilOt said...

waahhh..comelnye...geramnyeee..bile dpt bile ni..hehe,...