Tuesday, August 18, 2009

Coklat & Burger

Mula2 I nak ucapkan Tahniah buat my cousin J-mie pada hari konvokesyen yang dihadirinya semalam di UKM, Bangi, pagi ni dia dah selamat pulang sampai ke Sibu

Tahniah juga buat Ubek yang turut menghadiri konvokesyen di UTM, Johor


Congratulations!!!...
My cousin J-mie


COKLAT
*
*
*
*
Suka coklat yang ada nuts heeeeeee....

~ dalam waktu yang singkat coklat dah nak abis kena ngappp, memang hantu coklat betul nih

Nyum Nyum Nyum

I memang suka makan coklat, boleh habiskan coklat dalam tempoh yang cepat, sebab tu lah selalu mengelakkan diri daripada tempat2 yang menjual coklat, tak tahan tengok coklat, mengoda betul huhu, tapi makan coklat sekali sekala tu bolehkan, coklat kan boleh tenangkan fikiran hehehe...


MACAM MANA NAK MAKAN BURGER
lalalala.....
*
*
*
*
Ngappp... yang pertama
~cool, relax & macho oppsss silap ayu hahaha

Ngappp... yang kedua
~erkk... berkerut

Ngappp... yang ketiga
~senyum

Bila dah telan, Senyum Lebar
~ makna burger tu lulus hahaha

Thank you sekali lagi buat Ubek, sebab belanja makan burger, TQ TQ TQ beribu2 lemon, sila belanja lagi lalalalala....


p/s: Jom makan coklat & burger!!!!!....




22 comments:

Monkey D Luffy said...

gelojohnyer ko makan

DilOt said...

berkerut2 dahi ivy makan beger..hehe...

Willie said...

Jubah oren?

Jmie ambil bachelor of Education kah?

ber_uwang said...

sedapnya

Ivy Metaga said...

monkey D luffy:
hahaha..gelojoh yer, janji hati senang lalalala

dilot:
hahaha..menikmati nikmat burger hahahaha

willie:
hurmmm...yup..lama juga nya study di maktab dari ambik diploma direct ke Bachelor, mun sik silap kmk, nya ambik tesel, nya ajar english...=)

ber_uwang:
heeeeeeeee.....:p

designationjazz said...

tok mesti x tahan dgn entry blog mek pasal Kit Kat, terus cari coklat utk di ngappp... he he gue pun suka coklat juak specially Cadbury and Van Houten!!!

-Si PiccoPicca- said...

wah,mamam sahaja keja sis Ivy nie....
ajak lah saya sekali lain kali k....hahaha

Ivy Metaga said...

designationjazz:
nya lah ya..huhu...kmk dah mencuba utk mengelakkan makan coklat, kmk tok nang hantu coklat lah hahaha...
semua coklat kmk telan cuma dark coklat kmk sik berapa suka sebab pahit sikit hehe

sis picco:
uihhh..mamam best bah, perut kenyang hati senang lalalala
ok sis..pasti ajak sis mun ada ketemu wokey...aihhh..ada kuar plak bahasa seberang hehehe

khaLifah feDi said...

oh ho suke mam cokelat dgn burger ea..ivy..!!!
haip jgn mam selalu ea..

Faizal n Fashitah said...

Yobihh nyaman beger yaa... hmm malam tok mok makan beger juak eh ehek. Anyway, happy graduation day to your cousin aa XD

KHaiRuL aNTaSHa said...

adoheh...coklat & beger jalanan peberet kmk...lamak dh x mkn beger..uhuhu..nyamssss..

puspawarna said...

congratulation....

and...

i love coklat 2...

hehehehe....

richamoody said...

coklaaaaaaaaaaaaaaaaattttttttttt aq mauuuuuuu bagi makciekkk!!

Rosy Girl~ said...

ivy, mulai hari sabtu nih til raya, u cannot blog abt food..taw taw~!! i majok nnt.. huhuhu~

Krisno said...

wah duh...asyiknyer makan-makan tu...coklat kegemaran saya juga...mintak sikit hehehe..

Ms Tikot said...

Chocolate & burgerlah paling nyaman dalam dunia eh...hehehe

Felicia F. Ramzi said...

kamek bukan penggemar coklat bar, prefer ice cream coklat or kek coklat.. burger, kurang gemar burger mcd kfc sugarbun dan yang seangkatan dengannya sebab lebih suka burger jalanan...eheh pandey ivy amik gmbr cara makan burger..

P3tani is my nama said...

sedapnya....
terliur air mata tgk makan burger!
huhuhu

Ivy Metaga said...

kf:
kalo coklat mmg sy gila makan tapi kalo burger sy ok je hehehe

faizal & fashitah:
heeee...harus ktk cari ya..

khairul antasha:
auk mena ya, burger di stall kat tepi jalan2 ya mmg sedap, tapi ya lah area tmpt mek tinggal di sibu tok sik ada stall burger hehehe

puspawarna:
aiihhhh..sama lah kita, bole geng ni jadik hantu coklat :p

richamoody:
nah...a box of chocolate for u...:)

rosy Girl:
hahahaha...wokey tapi tak bole janji lalalala....sy cuba sedaya upaya yer lyne..
jgn merajuk, kalo merajuk nt abis puasa sy belanja lyne makan burger ekekeke

Ivy Metaga said...

krisno:
kalo makan, kalo kenyang, hati senang lalala

mstikot:
kmk setuju ngan ktk, kmk angkat kaki ngan tangan sekali setuju setuju hehehe

felicia:
hehehe..makacih...hik3..
auk burger kat stall di jalan ya mmg sedap

petani:
hehehe...g cari burger..=)

SEN said...

knak ubek sik pnh cia kmk..tok la kmk marah tok hehehe..

Ivy Metaga said...

sen:
hahahaha...harus ktk marah nya lalalala