Monday, August 17, 2009

Eeeeiiii.... Hitam!!!!

Pernah tak anda mengalami pengalaman dimana orang tu menunjukkan kemaluan dia, kisah ni berlaku sekitar beberapa tahun lepas semasa masih menuntut di UiTM, seperti biasa setiap hujung minggu, sekiranya tiada aktiviti I dan kawan2 yang menetap di Kuching lebih suka pulang ke rumah masing2

Selalunya kami lebih suka pulang menaiki van dari kampus ke pasar, sempat lah berjalan2 di pasar sebelum pulang ke rumah, jadi dari pasar kadang2 I lebih suka menaiki bus sekiranya tiada sesiapa dirumah untuk menjemput, lagipun kalau naik bus tak juga menyusahkan ahli keluarga yang lain

Kami lebih selesa menunggu di hadapan bangunan Pejabat Pos Besar Kuching di pasar, tapi sekarang kalau tak silap, orang ramai sudah tidak menunggu bas di hadapan bangunan pejabat pos memandangkan ada pondok bus yang telah disediakan, hurmmm... kalau tak silap lah, lagipun dah lama juga tak ronda2 di pasar, kalau ronda pun sekejap je hehehe

ok balik pada kisah tadi, masa tu I dengan seorang kawan baik iaitu Mon menunggu bas, masa tu I duduk dengan relaxnya sambil mata sibuk melihat orang yang lalu lalang, manakala mon berdiri di sebelah

Tiba-Tiba........

"Adek2, sini cepat....."

tangan I ditarik dan dengan langkah yang cepat Mon menarik I jauh daripada tempat itu, suara nya jelas kedengaran cemas

"apa hal mon" tanya dengan penuh kehairanan

"Adek.... eeeiiiiii... laki tu tunjuk dia punya 'itu' lah eeiiiii....."

"hah.... mana laki tu mon??, mana??" tanya I berkali2 sambil melihat sekeliling

Rupa2 nya lelaki tu berdiri dibelakang kami berdua, sebab tu lah kawan I menyedari kelakuan lelaki itu, patutlah kawan I tu sempat terpandang "benda" lelaki tersebut hahaha

Cessssss..... tak guna lelaki macam nih, lepas tu dia buat lagi bila berlalu dari situ

Tak jauh dari situ, kami dapat melihat dengan jelas lelaki tu sedang berdiri di belakang tidak jauh dari 3 orang pelajar perempuan cina, sambil memegang dan menunjukkan kemaluannya

3 amoi tu terus berlalu dengan pantas dari situ apabila menyedari kehadiran lelaki itu di belakang mereka, nasib amoi tu tak berteriak, kalau berteriak habis lelaki tu kena belasah kalau di sedari ramai orang kat situ, kelihatan lelaki tu pergi dari kawasan pejabat pos, mungkin takut jika kegiatan nya akan disedari orang ramai yang berada disitu

"Adek.... dah lah 'benda' dia tu hodoh..... HITAM lagi tu... eeeiiiii uweekkk..."

masa dengar mon cakap macam tu, terus I senyum dan kedua2 kami ketawa kecil

Kalau dilihat dari segi luaran lelaki tersebut, memang nampak normal saja, pakaian pun tak lah selekeh, tapi kulit dia nampak gelap, sebab tu "benda" tu pun HITAM hahahaha

~ oittt.... Ivy apa punya statement lah yang ko ni, nasib tak tengok.... eeiiii... geli geli tak nak imagine hehehe....


p/s: kenapa lah ada orang macam ni, tapi kalau tak silap, orang yang suka menunjuk kemaluan di hadapan perempuan ni dikategorikan dalam sejenis penyakit mental, apabila mereka mendengar perempuan berteriak ketakutan, teriakan itu boleh memuaskan hati dan nafsu mereka...... eeeiiiiii.....

~lupa plak nak bagitau, skrip dah ditranslate dalam bahasa malaysia sepenuhnya supaya mudah difahami, sebab masa tu kami berdua menggunakan campuran bahasa Bidayuh dan bahasa Sarawak hehe

29 comments:

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Mama pun penah alami benda2 camtu... MMG TAK GUNA punya JANTAN ....

Kalau dah TAYANG tu, hati dia PUAS ke?

Dj Epoi said...

Bueweeeeeeeeeeeeeek!!

Aper kejadah ditunjuknyer ANu nyer tuh!!
Gila seks gamaknya....heheheh

Ivy,,,Hitam? hehehehhe

SEN said...

biasa la mun dah sakit mental, ney la pedulik org mok kritik "aset" nya heheheh..

Black Water Edition said...

gila seks yaaa...memang ramei orang cam yaa di bumi tok...

Faizal n Fashitah said...

Ekekeke..rona itam gik ya ekekeke. Ermm pusak mek di umah tok suka dudok tekangkang rah tepi dindin sambil ngeso kemaluannya hishh pa ka reti hoh... :|

designationjazz said...

huwarh haha!.. hitammmm...... nang x menawan langsung... walaupun ada pepatah madah hitam itu menawan... kah kah! LOL :-p

cik nana~ said...

sakit mental tul la org cam tu kan. kwn sy penah kene. time tu dia tgh tunggu bas sekolah. pakcik tu naik moto, berhenti kat tmpt kwn sy tunggu bas sekolah tu. pastu tetiba dia tunjuk 'benda' tu kat kwn sy. kwn sy bengang, dia pukul pakcik tu guna payung. hahhahaha... pakcik tu pegi dr situ. silap org la pakcik tu

-Si PiccoPicca- said...

Si Picco Picca pun dah kenak, tapi bukan saya lihat, tapi kawan saya lihat...owg tuh, tunjuk "tut" dalam kereta, OMG!! Kelam Kabut kawan saya, lalu tarik tangan saya cepat2....
Memang gila owg macam tuh...ish!Harap2, xkan belaku lagik perkara ni dalam dirik saya lagik.Amen..

puspawarna said...

eeeee....gelii jerr kan...
tp kalo org 2 der skit mental, nk wt cmner....
ciaaannnn die....huhuhu...

Ivy Metaga said...

mamaqaypo:
selalunya kan mama, org macam ni ada dikategorikan dalam sejenis penyakit, hurmmm..pernah baca dalam satu articel
puas kot...

djepoi:
ya lah jom bueeekkkkkkkkkk sama2 hahaha...
hitam?? tak tau lalalalala

sen:
auk mena padah ktk, janji nya puaskan, tapi org macam sidak kan, mmg nampak normal jak koh...

black water edition:
banyak...kdg2 org yg nampak normal pun, ada masalah dari segi perlakuan huhu

fazial n fasitah:
adoiiii...audio..ketawa jak kmk baca komen ktk eh, pusak ya kali mok goda pusak betina yg lalu lalang kali, mok tunjuk kemachoan hahaaha

Ivy Metaga said...

designationjazz:
hehehe..auk kan sik semua hitam menawan koh heeeeeee....
mun kmk ada kuasa otromen, mok ajak zashhhhhhh org macam ya...:p

cik nana:
padan muka kena pukul, uihh..ganas kawan nana nih, mesti org tu menyesal ka, salah mangsa plak dia...

piccopicca:
moga sik kena situasi macam ya lagi, mun ada sis ambik kayu pukul org ya hehehe

puspawarna:
tapikan kebanyakan org macam ni, bukan nya sakit mental macam org dalam hospital mental tu, mereka kebanyakan normal macam org biasa, cuma keinginan utk memuaskan nafsu je yang luar biasa huhu...
jom...kita zasssshhhh...org cam ni guna kuasa otromen hehhe

azman shah said...

sinis nye

eugene said...

girl,just be careful, jangan jalan ditempat yang gelap, dan jangan berseorangan laurut malam ,tahu?

banyak serigala yang seks gila,,,,,,,,,,

khaLifah feDi said...

EMM..=)

Ivy Metaga said...

azman shah:
hurmmm...

eugene:
tau tau....=)
hehehe..serigala jadian..

kf:
=)...

Rosy Girl~ said...

ivy.. this is such a gross entry.. eeeuwwww~
ahahha~

Ivy Metaga said...

rosy daisy:
hahahahaaha....:p

Krisno said...

haha...kena FLASHER rupanyer..kalo cicak man ada, kan dah dibelasah orang tu hehe..

Ivy Metaga said...

krisno:
hurmm..betul2, suka2 jak tunjuk hehehe....

Anonymous said...

saya selalu melancap atas motor kalau nampak pompuan mesti saya akan tunjuk konek saya dan melancap depan diorang, ada tak yang penah kena? setakat macam-macam bangsa yang dah saya pamerkan paling best mat salleh sebab diorang sempoi jerr siap cakap good lagi!!!!

aku bukan perogol tapi flasher!!! hanya suka tunjuk konek sahaja! aku paling suka kalu flash kat awek atas bas aku atas moto best ooo!!

tapi jangan takutlah flasher gerenti tak rogol orang punya
hanya suka tunjuk kote dan suka korang tengok saya pancutkan air mani jerrr pastu saya blahlah bukannya nak luak pun kalau kalau korang tengok.....

masuk www.dickflash.com cari user name "suka flash" ada gambar saya dalam tu....

Anonymous said...

saya pon sama dgn awak suka tunjuk kat perempuan.kalau Indian ..best dia orang x marah.Kalau melayu ni ade yg suka dan ada yg tak.saya pon x suka rogol just utk puaskan nasfu aje.bila tunjuk kat perempuan air mani cepat keluar.Aku pernah melancap dalam bas metro...perempuan tgk sampai pancut n gelak abis kat...malu lah bangggg..

Anonymous said...

Saya pun suka... facebook.. daddy wants pussie... sya flash kt situ...

Anonymous said...

sebenar mereka bukan gila ttp utk puaskan nafsu.kawan sy ade yg mcm tu.bagi dia klu wanita yg tgk cepat puas

apa kena said...

Kalau nak tau saya lah orang sakit mental tuu

Anonymous said...

Bro kau flasher? Aku pun. Email aku alexnow00@gmail.com

Alexnow00 said...

Aku prnh flash kt cleaner kt satu mall ni. Aku pancut dpn dia. Tapi dia lari takut lak. Padahal aku nk dia tgk aku pancut je. Nikmat gila dpt pancut dpn org. Mana2 flasher yg berminat nk kenal email aku alexnow00@gmail.com

Manap Zee said...

aah

Manap Zee said...

saya sendiri adalah bekas flasher.tp sy dah xbuat kje tu

Manap Zee said...

aq pon flasher gak.jom kita bincang pasal hobi kita.email aq kat maamatsulit@yahoo.com