Wednesday, October 21, 2009

Update!!!!....

Sebenarnya banyak yang hendak dikongsikan dengan anda semua tapi terlalu penat untuk menaip panjang2 hehehe, jadi akan di update soon wokey, hanya gambar I yang chomel jadi tatapan, buat blogger lyne sila jangan lari atau muntah bila dengar perkataan chomel tu yer, ayat itu pasti tak boleh blah lalalala....

Kepala masih bingung tiap kali I melihat kotak2 yang penuh dengan harta2 karun dari Sibu belum dikemaskan lagi, harta karun tu maksudnya semua barang2 peribadi I yang jauh datang dari Sibu hehe, mumy pun dah bising melihat kotak2 yang masih belum dikemaskan, bukan tak mahu kemas tapi betul2 penat, bilik tido pun macam tongkang pecah hahahaha, jadi hujung minggu ni akan I habiskan waktu untuk kemas2kan barang.....

Ada siapa mau tolong, angkat kaki heeeee....:p

Ini sebahagian harta2 karun hahaha...., gambar diambil di rumah sewa Sibu masa mula2 packing barang2, ada banyak kotak2 lagi

Baru pulang dari kerja, lepas hantar my sister ke tempat tuisyen, sempat lah jalan2 dengan my mum di Everise Departmental Store di batu 4, jadi seperti biasa bila depan cermin mesti snap snap snap hahaha....


p/s: masa menunjukkan 10.55 p.m, mata dah mengantuk huhu

19 comments:

Rosy Girl~ said...

ahahah...
untuk sekelian kalinya, namaku dijadikan modal & inti entry kamu..
hohoho~

:D

PiccoPicca said...

hehehe...ini model yang paling tercomel...phweeettttt...

f.loren said...

all the best dgn kotak kotak ehehhehe

DilOt said...

nasib baik tongkang pecah ivy..kalau karam terus dengan tongkang tu..hehe..

dilot pun same je..lepas habis examla baru kemas...semuanyela..lappy pun kene kemas gak..dah serabut data dalam tu..hehe..

andy said...

hehe...suka tgk ivy camwhore..huhu

joegrimjow said...

MESTI MASA NI DA BANGUN
;)

joegrimjow said...

MESTI MASA NI DA BANGUN
;)

eugene said...

Taniah disampaikan atas kerja baru, jawatan baru, gaji baru, suasana baru, kawan sejawat baru, semua semuany baru.........

hey tak kasih lah, asalkan you ada upadate, i sure datang mengunjung one.

take care now

HonEyBuNNy said...

waaa..lama ila xdtg melawat blog ivy..da pndah umah rupanya..ohhhhh.....besh x>.ihih

erolnukman said...

selamat mengotak...hehehe

Ivy Metaga said...

rosy daisy:
aah sebab nama mu chantek hahaaha...dan pas tu sy suka selitkan nama lyne lalala, takpe lepas ni lyne mesti glemer hihi..

piccopicca:
heeeeee....kmk phewittt.ktk balik..phewwiittttt!!!

f.loren:
auk ujung mgu kmk berusaha dgn kotak2 ya...

Dilot:
tu lah tgh pening ni, nak susun tapi tak ada energy nak kemas...huhu..

Ivy Metaga said...

andy:
hihi..sy pun suka tgk andy lalalala...:p

joegirmjow:
skrg tgh kerja, tapi sempat lagi reply comment lalalala..

honeybunny:
pindah rumah dan juga tempat keja baru hehe..

enrolukman:
makasehhhhh..nak tolong sik?? lalala

richamoody said...

cik vy,..rambut baru yak??? hihihi cantiknya ai..ai

Ivy Metaga said...

richamoody:
hihi..ya new hair cut...makacih muahhh..

Krisno said...

hehehe...suka tengok Ivy yang anggun..boleh amik gambar nih..

[S]itie [B]Um [B]Um said...

sy bleh tolong kemas! tp kena ade upah. hehe

Dakjaat™ said...

hahaha! gik idup kedai nama everise.. ingatkan dah tutup .. :p kehkehkeh!

ivy .. lawa eh ... :p bila mok kawen..

Cik Cookie said...

kemas rumah atau barang2 pindah adalah sesuatu yg menyiksakan.rasa nak reput tulang.

Ivy Metaga said...

krisno:
eh mau mau...mau jadi model pasti gambar yg di ambil mmg chantek hahaha...yer krisno photoshoot touch..=)

sitie:
oh bole bole...no problema...=)

dakjaat:
oh masih hidup lah...d kch everise masih dapat bertahan, tapi blum pasti smpi bila, mun di sibu dah tutup everise..
tgu ktk kawen ngan siti lok, baru kmk kawen lalalala

cik cookie:
sy amat setuju dgn pendapat cik cookie huhu...