Thursday, October 8, 2009

Baby Gifts

Semalam I terima sms from my friend Hui Ming, dia jemput untuk datang ke rumah pada hari ahad ini dalam jam 6 petang, gembiranya tak sabar2 nak tengok baby girl dia, mesti comel, tapi nanti kalau dah jumpa, akan I kabarkan satu berita dengan Hui Ming, dia belum tahu lagi, hurmmm.... kena tarik nafas panjang2 nak bagitau kat dia nanti

Ok masa pulang bercuti hari raya, I telah mencari gifts untuk baby girl kawan I tu, teruja tengok barang2 baby, geram sangat2 sebab barang2 baby semua comel2 kan, haihh..... macam I plak yang ada baby hahaha....

Oh lupa nak cakap, kalau berminat untuk membeli headband set dan nylon thight seperti yang di bawah, anda boleh membeli di Mummycare shop, kedai berlokasi di dalam Wisma Seberkas Shopping Mall, dalam kedai tu barang2 baby memang comel2 dan banyak pilihan juga, adeh heh macam nak promote kedai lah pula, takpe iklan free jak :p


Headband Set
~3 in one set, so adorable, rasa macam sendiri nak pakai hahaha....

Nylon Tights
~ pink color for 0-6 months baby, masa mula mata I tengok terus tertawan, mesti comel kan kalau baby girl pakai ni, alahai comel

Baby dress
~ this little baby dress comel kan...., simple, comfortable and cute for the baby girl

p/s: Sekarang I tengah imagine macam mana rupa baby tu pakai dress ni, stoking tu dan the headband, alahai mesti comel hihi, can't wait to see the baby this coming sunday.... [^_^]





16 comments:

andy said...

o my gosh....baby stuff..i love baby oil...smooth and sweet..haha

Uruchimaru @ kf said...

waa.sweet cute lor..jgn lupe snap baby tue ea..!!!

aYu said...

hihi..cute semua..mesti cute baby tu pakai nanti kan..

Ms Tikot said...

cutenya headband ya eh...

Ivy Metaga said...

andy:
ooo..rupanya andy suka pakai baby oi hihi..

kf:
pasti pasti akan snap, harap mumy baby tu izinkan hehe

ayu:
comel...kalo baby tu pakai nt sy cubit2 sebab geram...=)

mstikot:
cutekan headband ya, kmk nang dah target mau beli ya masa plg kuching, kat kedai ya aja yg kmk tgk ada yg cute cam ya..=)

HonEyBuNNy said...

ya ivy....mst comei...ila pn xsbr tgu ivy downlop gmbr baby...iihhihii

Krisno said...

hehehe...pandai juak pilih barang baby...

andy said...

hahaha..not suka to use it...just suka the smell of baby oil n anything related to baby stuffs..huhu

Willie said...

Cutenyer hadiah

Jay said...

...baby stuffs...semuanya cute..bila pula turn ivy beli utk diri sendiri hehe..

designationjazz said...

uuuiiii kiut ler bb girl stuffs... hopefully i'll be given bb girl for the next pregnancy of my mrs.. :-)

Ivy Metaga said...

honeybunny:
nanti akan sy snap pic baby tu bnyk2 kalo munmy dia izinkan hehe

krisno:
uih..kalo tgk brg2 bby mst mata kmk terbuka luas2 hehe, geram bah tgk cute sgt2

andy:
owh..betul2 tu, not even the baby stuffs smell good, sy suka juga cium bau baby...wangikan the baby hihi

willie:
hihi...=)

jay:
soon hahaha, tak da lah gurau jak, kalo ada jodoh cepat kawen, anak pun buat cepat2 hahahaha....:p

desigantionjazz:
yer...best eh mun dapat baby girl, nang macam2 jak barang2 yg cute utk baby girl, suka hias2 hehe, bah cepat2 lah proses seorang baby gik lalalala

kiwi-buLan said...

wiieeeeeeeee!so cute la beby stuff especially for beby girls..luv it!

Ivy Metaga said...

kiwi bulan:
betul2..comel2kan, geram jak tgk =)

Kelebar Malam said...

nang best shopping barang baby.. especially mun baby gurl..byk dress yg kiut-miut d jual d kedei..

Ivy Metaga said...

kelebar malam:
bena ya mmg best hihi, kdg2 pande geram tgk pakaian baby girl sebab kiut gilak hehe