Monday, November 2, 2009

Welcome November

Welcome November hehe, ok kalau anda semua masih ingat entry I dalam bulan october iaitu New Kitty2 Family, sila klik sini kalau terlepas entry tu yer, masa tu anak2 kucing tu masih kecil lagi kan, sekarang dah besar sikit dan mereka dah tak sabar nak keluar dari kotak, dah lah bising lebih2 lagi kalau ada orang menjenguk kotak mereka

Setiap pagi sebelum I turun kerja, mesti ganggu mereka tido hahaha, geram tengok mereke lena tido, tu lah my sister Irene cakap, memang tak sah kalau I tak ganggu anak2 kucing tu dalam sehari hehe.... they're so cute and adorable haihhhh...

tapi tak lama lagi, bila anak2 kucing ni dah cukup besar, my kazen Lyn dah booking semua anak2 kucing ni, dia nak ambil semua hehehe, pesanan untuk my kazen Lyn, sila jangan senyum bila u baca entry ni wokey, my kazen Lyn ada baca blog I nih, alamak tak bole mengumpat lah pasal dia, nanti kantoi lalalala.... jangan marah lyn, ampunnn tuanku hihi

here few pics

nak keluar... nak keluar!!!
~ kesian tempat tido mereka dah kotor, lepas I snap pictures mereka ni, I dah tukar suratkabar sebagai alas...

I want to get out of here!!!...
~ sampai panjat2 lagi tu, mahu keluar dari kotak

Meowww!!!
~ masa untuk membuli

Masa untuk explore race hihi

pantang dengar suara pasti mereka begitu sibuk meminta perhatian
~ geram geram... sebab mereka comel sgt2 huhu

I love you
You love me
we are happy family
hehehe... lagu Barney lah pula...

Me & 4D
~ tengok perut 4D dah semakin membesar, bila nak beranak ni


p/s: Hari ini sungguh busy di tempat kerja, tapi walaupun busy I'm still enjoying my work, well keep on saying love my job, love my job hahahaha, dan satu lagi I nak bersorak hep hep hep horrayyyy.... esok I cuti untuk my special day, erkk... apa tu yer, next entry I will update on my special day..... *wink wink*

11 comments:

Krisno said...

hah...mesti nak kawin nih...hehehe

DDrfauziah said...

Hi Ivy.
Tq 4 ur comments. Kak G pung gitu juga. Tp actually, my mum dr muda pun gitu juga. Kak G OK je, cuma affected mood seisi keluarga, esp my hubby. But my son usually played his diplomatic role 2 perfection.
Hmmm, comel2nyer ur kitties ni. We hv a loving n smart feline too. She is too domesticated tp x suka all other cats. She chased all of them away.

Faizal n Fashitah said...

eeEEEeee!! geramm mek ngan anak nyiaw kitak aihhh ehe kiutt XD

Ivy Metaga said...

krisno:
hihi..itu kena tungguuuuu....

DDrfauziah:
hihi..tu lah...bagusnya ada anak2 kan, mrk lah yg bole menceriakan suasana ..., hehehe..mst kucing kak G tu chomel..=)

faizal & fashitah:
hihi..cute kan, kmk nang hari2 p kaco sidak dalam kotak ya hehe

Felicia F. Ramzi said...

anak-anak kamek belum beranak gik lah..3 ekor semuanya..ish lamak betul menunggu

Willie a.k.a Reptoz said...

Wah! Kanak kanak riang wooo

Willie a.k.a Reptoz said...
This comment has been removed by the author.
Cik Cookie said...

comel.

eugene said...

A cat lover is always a nice lover,,, oops sorry nice person,,,

but i know you have got a good heart

richamoody said...

cik vy,..boleh tak aku minta satu catty tu buat teman di rumah hu..hu..hu they're really cute...

HonEyBuNNy said...

comeynya ank kucg ivy....ila pn ada anak kucg kt umah...tp sekor je ivy..uhuhu