Thursday, November 19, 2009

Happy Birthday Daddy

Tadaaaaa... ini lah dia insan yang I sayangi tu hehehe, ingat tak dalam entry yang sebelum ni, untuk blogger willie, "tok lah boyfriend kamek hahaha, boyfriend yang paling disayangi iaitu my daddy..."

Semalam 18hb November 2009 maka genap lah umur my dad 55 tahun, kami berdua ni sama lahir dalam bulan november, semalam selepas keja terus ke kedai kek, mengambil kek yang dah ditempah dua hari sebelum tu, khas untuk daddy, mula2 tu ingatkan nak surprise, tapi tak jadi lah pula, sebab my dad datang bersama2 my mum menjemput I dari tempat kerja, happy juga bila lihat my dad senyum2 bila nampak kotak kek tu, daddy tak menyangka yang kami akan menyambut birthday dia semalam hehehe....

ok here few pics


"Amoi boleh bagi free tak...lalalala"

tiup tiup

My dad & My mum
~ love them both so muchhh...

masa untuk mamam..... nyum nyum

Cherry ni saya punya hahaha
~ sis Irene & kazen Lyn


p/s: sekarang setiap petang mesti hujan.... best sebab malam2 tido sejuk hihi, ok lah I nak tido ni, penat huhu, nak menaip pun malas.... zzzzzzz....





13 comments:

atok said...

wah wah lapanyaa nk kekk
hihi epy besday to ur daddyy

khairul onggon said...

hepi beasday utk papa ktk Ivy... :)

Faizal n Fashitah said...

Hepi beddei daddy!!! XD

Ms Tikot said...

Happy besday to your daddy...

helena's said...

berape btg lilin??hehe

selamat hari lahir untuk daddy ivy..

eugene said...

Syabas dan salam dan ucapan birthday buat Ivy's papa...

selamat hari jadi uncle... semoga segalanya diberkati tuhan,,

neezareef said...

happy besday uncle..

andy said...

wow! ivy daddy bday 55th! congrats! god bless him (sorry terlambat pulak..o my busy skrg ni..dh hbs final exam pun bz :p

~Cinta Cukulet~ said...

heppy besday to ur daddy :)

lama tak jenguk ivy hehe

Ivy Metaga said...

Thank you for all the wishes..pasti daddy kembang hidung hehehe, glemer dah haha

HonEyBuNNy said...

happy belated birthday dad ivy...hiihihi......

Ivy Metaga said...

honeybunny:
thanks ila...=)

job4 said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社